Rec tv uygulamasında uyarı alıyor musunuz ?

Aynı ağda olsa bile tvnin ayarlarından ekran yansıtma sekmesini açıp girmeniz gerekiyor yani hdmi 1 hdmi 2 seçilen seçenekler arasında ekran yansıtma veya wireless display seçeneğini seçmeniz gerek bu şekilde rec içinde tarama yaparken cihazı bulacaktır :)
Coook hizlisin patr0n kumandayi bi ele gecireyim deneyecegim tesekkurler

Coook hizlisin patr0n kumandayi bi ele gecireyim deneyecegim tesekkurler
Yani ben o şekilde çözüme ulaşmıştım cihaz vestel tv öyle android falan değil Vestel arayüz ismi ne bilmiyorum ama onu kullanıyor işte 😅

Aynı ağda olsa bile tvnin ayarlarından ekran yansıtma sekmesini açıp girmeniz gerekiyor yani hdmi 1 hdmi 2 seçilen seçenekler arasında ekran yansıtma veya wireless display seçeneğini seçmeniz gerek bu şekilde rec içinde tarama yaparken cihazı bulacaktır :)
Benim telefon tugla olmayi tercih etti usta . Halbuki web video caster uygulamasi ile iptv listesini tv de izletiyor. Takibindeyiz usta

Merhaba değerli forum üyeleri gördüğüm bir konu üzerine ve özel mesajdan gelen sorular üzerine sizlere de sormak istedim.
Rec tv'de uyarı vs alıyor musunuz ? Lütfen şu uygulamayı kaldırın cloudstream vs gibi.
Bununla ilgili bir konu görmüştüm üstüne rec için farklı bir soru dm olarak gelince sizlere de sormak istedim bende herhangi bir sorun yok acaba bir üyemizin tabiri ile telefonum gerçekten okunmuş olabilir mi diye kendi kendime sormadan edemedim :)
İş cep uygulamasının antivirüsü bu tür uyarılar veriyor genelde

Konuyu görüntüleyenler

Geri