Boxta bir sorun yokBirde yeni sürümde filmler kategorisinde kategori bölümünde kategori seçerken hangi kategori de olduğumuz anlaşılmıyor kumanda ile. Bu olayı boxda dener misiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Boxta bir sorun yokBirde yeni sürümde filmler kategorisinde kategori bölümünde kategori seçerken hangi kategori de olduğumuz anlaşılmıyor kumanda ile. Bu olayı boxda dener misiniz
Telefonda da sorun göremedim herşey yolundaBirde yeni sürümde filmler kategorisinde kategori bölümünde kategori seçerken hangi kategori de olduğumuz anlaşılmıyor kumanda ile. Bu olayı boxda dener misiniz
Tamam güzel o bölüm çıkıyor ama yukardan aşağı kategorilerde gezerken hangi kategori de olduğunu anlayabiliyor musun? Boxlarda anlaşılmıyor. Bunu zaten diğer kullanıcılar da x uygulamasında yazdı. Sadece bende değil.Boxta bir sorun yok
Bende öyle düşündüm ama biraz bekleyince açılıyor bendefilm ve dizilerin hiçbiri oynatılmıyor bende ayrıca çok kasıyor
-box
Aynen ,buldum hocam teşekkürler.Yeni sürümde sorun yaşayan arkadaşlar, drive'da eski sürüm de hala duruyor. Onu kurabilirsiniz.
Ben şu an 2 farklı tv'de deniyorum, birinde yeni birinde eski sürüm kurulu, ikisi de çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8682
Sinetech googledrive adresinde box içinse v16 galiba önceki sürüm kurarsanız,filmler sorun yok ve yayınlarıda donmuyor Son sürüm v18 boxta sorunlu kasıyor belki oynatıcısı da sorun var bilemiyorum frame atlaması gibi.Yeni sürüm verebilirler.Rec tv box un sorunları halen çözülümedi galiba filmler açoiılıyot ama çok donmalar var halen
Versiyon 16 da donuyor film ve dizilerSinetech googledrive adresinde box içinse v16 galiba önceki sürüm kurarsanız,filmler sorun yok ve yayınlarıda donmuyor Son sürüm v18 boxta sorunlu kasıyor belki oynatıcısı da sorun var bilemiyorum frame atlaması gibi.Yeni sürüm verebilirler.
Dün donmuyordu ama bencede genel bir sorun olduğu kesin net.Yeni sürüm 18 zaten hepten kasıyor.Ne eklediyse ne çıkardıysa yapımcı arkadaşımız ayarları fena bozmuş.Versiyon 16 da donuyor film ve diziler
Eski sürüm de yeni sürüm de donuyor. Umarım bir an önce düzeltirler çünkü uygulamanın hayranı ve bağımlısıyımYeni sürümde sorun yaşayan arkadaşlar, drive'da eski sürüm de hala duruyor. Onu kurabilirsiniz.
Ben şu an 2 farklı tv'de deniyorum, birinde yeni birinde eski sürüm kurulu, ikisi de çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8682