Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Bein Kanallari Yokmuş deniyor ligler başlayana kadardir diye düşünüyorum. suan bein izlemek gerekmiyor s sport tabi vs bunlarda dahil yok

Güncelleme sonrası sanırım dizilerde eksilme var. Eski sürümde izlediğim dizi güncelleyince böyle bir dizi bulunamadı diyor. Eğer burayı takip ediyorlarsa rec admini ilgilenirse çok sevinirim

Sinetech googledrive adresinde box içinse v16 galiba önceki sürüm kurarsanız,filmler sorun yok ve yayınlarıda donmuyor Son sürüm v18 boxta sorunlu kasıyor belki oynatıcısı da sorun var bilemiyorum frame atlaması gibi.Yeni sürüm verebilirler.
Yeni sürümde sorun yaşayan arkadaşlar, drive'da eski sürüm de hala duruyor. Onu kurabilirsiniz.

Ben şu an 2 farklı tv'de deniyorum, birinde yeni birinde eski sürüm kurulu, ikisi de çalışıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 8682
Merhaba link atabilirmisiniz

Uygulamalardan Rec tv verileri silin deneyin olmuyorsa.Oynatıcıdan altta ayar var deneyin belki işe yarayabilir.
Uygulamada alttaki ayardan düzeliyor hocam, ama her kapatıp açmada tekrar eski haline dönüyor. Verileri sildim, yine düzelmedi. Sorun değil, 2 tuş fazla basarız. Gelştiriciye mail atarım uygulama üzerinden bir ara.
Zaten sevmediğim bir dizi ana sayfada full ekran geldiği için uygulamayı kullanmıyorum şu an😉

Geri