Rec Tv Samsung tv’ye yükleme

Konular
3
Merhabalar REC TV Samsung TV’ye yüklenebiliyor mu nasıl yükleniyor yükleme videosu varmı şimdiden teşekkür ediyorum

Merhabalar REC TV Samsung TV’ye yüklenebiliyor mu nasıl yükleniyor yükleme videosu varmı şimdiden teşekkür ediyorum
Hocam Samsung TV yi kullanmadim hiç ama baktığımda sadece play storedan uygulama indirildiğini gördüm yinede send Files to TV indirerek şansını dene televizyonu görür mü aktarimda orası meçhul

Üzgünüm öyle bir seçenek ne yazık ki mevcut değil.Nedeni ise Samsung Tizen işletim sistemi kullanır(lg tv lerde web os).kendine göre marketinde programları vardır.Android işletim sistemi gibi sınırsız kaynak bulunmaz...

ya hocam 50 60 televizyona telefona verip inat tv nasıl kurabılırım diyen bir topluluk ne diyim ki haftada 1 kahve parası tod al veya bein connect al çok küçük hesaplar sanırsın box 50 000 tl 1500 ver al bir next lsianlı veya 700 800 lısansız aynı şekile al guncel android 2000 3000 e a101 den fılan 1 telefon hat bile takma al kullan yükle apk izlemek istedignde yine aç kendi telefon internetini yada evdeysen wifi bitti gitti ne diyim yani enteresan geliyor bana

Android işletim sistemi olmadığından,Smart TV,Tizen ve webos işletim sistemli Tv Apk kurulmuyor.Mistick veya box vb..birşeyler eklemek gerekiyor.

Son düzenleme:

Geri