Hacı mahmut
Üye
- Konular
- 3
Merhabalar REC TV Samsung TV’ye yüklenebiliyor mu nasıl yükleniyor yükleme videosu varmı şimdiden teşekkür ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam Samsung TV yi kullanmadim hiç ama baktığımda sadece play storedan uygulama indirildiğini gördüm yinede send Files to TV indirerek şansını dene televizyonu görür mü aktarimda orası meçhulMerhabalar REC TV Samsung TV’ye yüklenebiliyor mu nasıl yükleniyor yükleme videosu varmı şimdiden teşekkür ediyorum
tvnin android özelliği varmı yoksa yüklenmezMerhabalar REC TV Samsung TV’ye yüklenebiliyor mu nasıl yükleniyor yükleme videosu varmı şimdiden teşekkür ediyorum
Hiç sorma o kadar paralar veriliyor. bilerek yapıyorlar bence.Boşu boşuna iphone vari demiyorum bunlara ben.bu tv yi kullanlar artık bence altına box koymalı samsung lg tv ler az bzu para zaten değil 1500 da verip bir lisanslı box alın taksitle filan![]()