Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Varmı bilindik uygulama acaba Dexter New Blood indiriyordum evde wifi olmadığı için indirmem gerekiyor yani bir uygulama ya da dizi indirebileceğim biryer varmı?Uygulamalar mac sezonu bitince çok üstüne durulmuyor ligler başlayınca guncellemeler ard arda geliyor ben sezon birince siliyorum sezon baslayinca kuruyorum![]()
Ben direkt bottan indirdim acaba o yüzdenmi olmadı sitedende indireyim bi(olmadı)bende az önce denedim o şekilde çözmüştüm(uygulama açılma ekranında dönüp duruyordu) telegramdan rectv bot üzerinden bir siteye gittim rec tv box uygulamasını kurdum açılmıştı yanlış yerden mi kuruyorsunuz acaba (bilgisayarımda google dns var bunla alakalı olabilir mi bilmiyorum)
botta gözüken mayısta ki sürümü bir siteye yönlendiriyor oradan indirebilirsinBen direkt bottan indirdim acaba o yüzdenmi olmadı sitedende indireyim bi(olmadı)
Bende de kanallar açılıyor ancak dizi ve filmler açılmıyor. diziyi veya filmi oynat diye tıklayınca uygulamadan çıkıyor. uygulamayı kaldırdım sıfırdan kurdum. ancak henüz düzelmiş değil.uygulamayı kaldırın sıfırdan tekrar kurun güncel halini ben bu şekilde çözdüm
Program çalışıyor güncel versiyon olmadığı için sorun olabilir. Mobil versiyon : rectv18.6 tv-box versiyon rectv18.3 olmalı güncel versiyonu bunlarMerhabalar RecTv acılmiyor acıyorum ama baştaki bekleme loading kısmında duruyor full önbelleği vs sifirladim ama hala öyle, birşeymi oldu acaba bilen varmı?
Program çalışıyor güncel versiyon olmadığı için sorun olabilir. Mobil versiyon : rectv18.6 tv-box versiyon rectv18.3 olmalı güncel versiyonu bunlar
Rectv de sorun yok her şey normal
Herşey normal çalışıyor bendede
Bende normal çalışıyor, sizin kullandığınız sürümle alakalı olmalı
Bende de kanallar açılıyor ancak dizi ve filmler açılmıyor. diziyi veya filmi oynat diye tıklayınca uygulamadan çıkıyor. uygulamayı kaldırdım sıfırdan kurdum. ancak henüz düzelmiş değil.
işin ilginç yanı ise, kanalları çalıştırdıktan sonra film veya dizi açınca açılıyor. ancak uygulamayı açınca doğrudan film veya dizi bakmak istediğimde uygulamadan atıyor. anlayamadım.
Bir çözüm bulabilen arkadaşımız varsa ve paylaşırsa seviniriz..
Sabah kalktığımda düzelmişti sağolun nasıl düzeldi bilmiyorumbotta gözüken mayısta ki sürümü bir siteye yönlendiriyor oradan indirebilirsin
вende de sikinti yokBende normal çalışıyor, sizin kullandığınız sürümle alakalı olmalı