Yardım Rec TV açılmıyor

Zvalacka

Üye
Konular
3
Merhabalar RecTv acılmiyor acıyorum ama baştaki bekleme loading kısmında duruyor full önbelleği vs sifirladim ama hala öyle, birşeymi oldu acaba bilen varmı?

uygulamayı kaldırın sıfırdan tekrar kurun güncel halini ben bu şekilde çözdüm

Oyla 0
Uygulamalar mac sezonu bitince çok üstüne durulmuyor ligler başlayınca guncellemeler ard arda geliyor ben sezon birince siliyorum sezon baslayinca kuruyorum 😅

Oyla 0
Uygulamalar mac sezonu bitince çok üstüne durulmuyor ligler başlayınca guncellemeler ard arda geliyor ben sezon birince siliyorum sezon baslayinca kuruyorum 😅
Varmı bilindik uygulama acaba Dexter New Blood indiriyordum evde wifi olmadığı için indirmem gerekiyor yani bir uygulama ya da dizi indirebileceğim biryer varmı?

Oyla 0
bende az önce denedim o şekilde çözmüştüm(uygulama açılma ekranında dönüp duruyordu) telegramdan rectv bot üzerinden bir siteye gittim rec tv box uygulamasını kurdum açılmıştı yanlış yerden mi kuruyorsunuz acaba (bilgisayarımda google dns var bunla alakalı olabilir mi bilmiyorum)

Oyla 0
bende az önce denedim o şekilde çözmüştüm(uygulama açılma ekranında dönüp duruyordu) telegramdan rectv bot üzerinden bir siteye gittim rec tv box uygulamasını kurdum açılmıştı yanlış yerden mi kuruyorsunuz acaba (bilgisayarımda google dns var bunla alakalı olabilir mi bilmiyorum)
Ben direkt bottan indirdim acaba o yüzdenmi olmadı sitedende indireyim bi(olmadı)

Oyla 0
uygulamayı kaldırın sıfırdan tekrar kurun güncel halini ben bu şekilde çözdüm
Bende de kanallar açılıyor ancak dizi ve filmler açılmıyor. diziyi veya filmi oynat diye tıklayınca uygulamadan çıkıyor. uygulamayı kaldırdım sıfırdan kurdum. ancak henüz düzelmiş değil.
işin ilginç yanı ise, kanalları çalıştırdıktan sonra film veya dizi açınca açılıyor. ancak uygulamayı açınca doğrudan film veya dizi bakmak istediğimde uygulamadan atıyor. anlayamadım.
Bir çözüm bulabilen arkadaşımız varsa ve paylaşırsa seviniriz..

Oyla 0
Bende normal çalışıyor, sizin kullandığınız sürümle alakalı olmalı

Oyla 0
Rectv de sorun yok her şey normal

Oyla 0
Merhabalar RecTv acılmiyor acıyorum ama baştaki bekleme loading kısmında duruyor full önbelleği vs sifirladim ama hala öyle, birşeymi oldu acaba bilen varmı?
Program çalışıyor güncel versiyon olmadığı için sorun olabilir. Mobil versiyon : rectv18.6 tv-box versiyon rectv18.3 olmalı güncel versiyonu bunlar

Oyla 0
Program çalışıyor güncel versiyon olmadığı için sorun olabilir. Mobil versiyon : rectv18.6 tv-box versiyon rectv18.3 olmalı güncel versiyonu bunlar
Rectv de sorun yok her şey normal
Herşey normal çalışıyor bendede
Bende normal çalışıyor, sizin kullandığınız sürümle alakalı olmalı
Bende de kanallar açılıyor ancak dizi ve filmler açılmıyor. diziyi veya filmi oynat diye tıklayınca uygulamadan çıkıyor. uygulamayı kaldırdım sıfırdan kurdum. ancak henüz düzelmiş değil.
işin ilginç yanı ise, kanalları çalıştırdıktan sonra film veya dizi açınca açılıyor. ancak uygulamayı açınca doğrudan film veya dizi bakmak istediğimde uygulamadan atıyor. anlayamadım.
Bir çözüm bulabilen arkadaşımız varsa ve paylaşırsa seviniriz..
botta gözüken mayısta ki sürümü bir siteye yönlendiriyor oradan indirebilirsin
Sabah kalktığımda düzelmişti sağolun nasıl düzeldi bilmiyorum

Oyla 0
Rec tv driver dan indirdiğim yer.
Çalışıyor fakat görüntü bazen kare kare ilerliyor

Oyla 0
rec tv için en son apk yı sitede bulamadım yardımcı olur musunuz link alabilir miyim. driver da ki eski

Oyla 0

Geri