mertparator
Üye
- Konular
- 7
rec boxta dizi film izlerken tv 5-10 dk sonra ekran koruyucu moduna geçiyor tv ayarlarında ekran koruyucu ayarı kapalı olmasına rağmen sebebi nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hiç konu göremedim link atabilir misin?Buna Benzer Rec Tv İle Alakalı Onlarca Konu Varken Bir Yenisini Acmadan Once Bu Acilmis Konulardan Birine Sorununuzu Yazabilirdiniz Muhtemelen Bu Konu Kapanıp Onceki Konudan Devam Edecek.
yazdım yine bu sorunla ilgili bir konu bulamadımArama Butonu"na Rec Tv Yazınca Cıkıyor
Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/enerji optimizasyonu'ndan rec tv'i bulun, açıksa kapatın. Faydası olabilir.rec boxta dizi film izlerken tv 5-10 dk sonra ekran koruyucu moduna geçiyor tv ayarlarında ekran koruyucu ayarı kapalı olmasına rağmen sebebi nedir?
Konu'Mi Stick Tv 1.Nesil 1080p Rec tv kasma problemi' Mi Stick Tv 1. Nesil 1080p Rec tv kasma problemihiç konu göremedim link atabilir misin?
Yok yaştaşım o yalnızca benim için geçerli başkaları için değilBuna Benzer Rec Tv İle Alakalı Onlarca Konu Varken Bir Yenisini Acmadan Once Bu Acilmis Konulardan Birine Sorununuzu Yazabilirdiniz Muhtemelen Bu Konu Kapanıp Onceki Konudan Devam Edecek.
Merhaba bu ayarı bulamadım (uygulamalara yazdım, erişebilirliktede yok) mibox 3 kullanıyorum. Nerede olduğunu yazabilirmisiniz?Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/enerji optimizasyonu'ndan rec tv'i bulun, açıksa kapatın. Faydası olabilir.
Aynı sorunu yaşayan biri olarak bu önerilen çözüm uygulandı, denendi ve çözüldü.Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/enerji optimizasyonu'ndan rec tv'i bulun, açıksa kapatın. Faydası olabilir.
Aynı sorunu yaşayan biri olarak bu önerilen çözüm uygulandı, denendi ve çözüldü.
Bu ayarı buldum ve denilen şekilde uyguladım (kapattım) Reci açtım ve seyrederken asla askıya alıp koruma moduna gemedi.
Dün gece 50 dk lık bir dizide belki 5 defa kapanmıştı.
Kusura bakmayın mesajınızı şimdi gördüm. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.Merhaba bu ayarı bulamadım (uygulamalara yazdım, erişebilirliktede yok) mibox 3 kullanıyorum. Nerede olduğunu yazabilirmisiniz?
Teşekkür ederim.
EDİT: şimdi buldumyinede teşekkür ederim.
Bu konuların benim konusuyla olan alakası ne peki?Konu'Mi Stick Tv 1.Nesil 1080p Rec tv kasma problemi' Mi Stick Tv 1. Nesil 1080p Rec tv kasma problemi
Konu' Rec tv goruntude yırtılma' Rec tv görüntüde yırtılma
Konu' Rec tv Sorunu' Rec tv Sorunu
Konu' Rec Tv Bilgisi olan varsa' Rec Tv Bilgisi olan varsa
Rec Tv İcin Acılmıs Bircok Konu"nunun Oldugunu ve Konu Acmaya Gerek Kalmadan Bu Acılan Konulardan Sorununuzu Dile Getirebileceginizi Soylemistim.Konu Linki Bulamadıgınızı Soylemistiniz Buna İstinaden Konu Linklerini Bıraktım.Bu konuların benim konusuyla olan alakası ne peki?