mertparator
Üye
- Konular
- 7
rec boxta dizi film izlerken tv 5-10 dk sonra ekran koruyucu moduna geçiyor tv ayarlarında ekran koruyucu ayarı kapalı olmasına rağmen sebebi nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hiç konu göremedim link atabilir misin?Buna Benzer Rec Tv İle Alakalı Onlarca Konu Varken Bir Yenisini Acmadan Once Bu Acilmis Konulardan Birine Sorununuzu Yazabilirdiniz Muhtemelen Bu Konu Kapanıp Onceki Konudan Devam Edecek.
yazdım yine bu sorunla ilgili bir konu bulamadımArama Butonu"na Rec Tv Yazınca Cıkıyor
Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/enerji optimizasyonu'ndan rec tv'i bulun, açıksa kapatın. Faydası olabilir.rec boxta dizi film izlerken tv 5-10 dk sonra ekran koruyucu moduna geçiyor tv ayarlarında ekran koruyucu ayarı kapalı olmasına rağmen sebebi nedir?
Konu'Mi Stick Tv 1.Nesil 1080p Rec tv kasma problemi' Mi Stick Tv 1. Nesil 1080p Rec tv kasma problemihiç konu göremedim link atabilir misin?