Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sıkıntı yok güncellendilinkler acılmıyor yinede tşk ler
Eklentiyi kurdum,güzel de gösteriyor.Eklenen URL listesini nasıl sabitlerim,yardımcı olurmusunuz.Şimdiden teşekkürler.Chrome a bu eklentiyi kurup linke tıklayın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
tesekkurler, eline emegine saglikMerhabalar linke tıklayın ve izleyin
S sport 2:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
S sport 1:
Yayın kalitesi 1080p60fps oldu
Yayınlar biraz (20-30saniye) bekledikden sonra açılır
TeşekkürlerMerhabalar linke tıklayın ve izleyin
S sport 2:
S sport 1:
Yayınlar biraz (20-30saniye) bekledikden
sonra açılır
Sevilla - Barcelona maçını S sport 1de izleye bilirsiniz
TeşekkürlerMerhabalar linke tıklayın ve izleyin
S sport 2:
S sport 1:
Yayınlar biraz (20-30saniye) bekledikden
sonra açılır
Sevilla - Barcelona maçını S sport 1de izleye bilirsiniz
Tek liste alıyor zaten ve son yüklenen liste sürekli sabit, taki başka liste yükleyene kadar...Eklentiyi kurdum,güzel de gösteriyor.Eklenen URL listesini nasıl sabitlerim,yardımcı olurmusunuz.Şimdiden teşekkürler.
Hocam bu linkleri çalıştıran tv box için bir oynatıcı biliyormusunuz?Tek liste alıyor zaten ve son yüklenen liste sürekli sabit, taki başka liste yükleyene kadar...
Selam, @twentysix_Hocam bu linkleri çalıştıran tv box için bir oynatıcı biliyormusunuz?
Anladım hocam İPTV proda açamadım ondan dedim. Teşekkürler.Selam, @twentysix_
IPTV pro.
İptv#
m3u IPTV
Sparkle TV
Tivimate
Xciptv,
Televizo
bunlar bendeki uygulamalar , çok anlamam iptv işinden de meraktan bakıyorum bunlara inat filan çok işimi görüyor yeteri kadar, ama arada farklı m3u lar bakıyorum deniyorum, kolay gelsin...![]()
Evet aynı durum bende de var , bazı listeler uygulama seçiyor sanki, hangisinde çalışıyorsa onda izliyorum bendeAnladım hocam İPTV proda açamadım ondan dedim. Teşekkürler.
Bence bazı uygulamalar liste seçiyorEvet aynı durum bende de var , bazı listeler uygulama seçiyor sanki, hangisinde çalışıyorsa onda izliyorum bende![]()