Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam orası nere aydınlatırsanız sevinirimCt forumuna sizden önce atılmış?
linkte patlama yok reis ilk verdigin gün koymustum pars tv ye halen aktif yayinlar spor bolumunde ilk siradaki yayinlari senin verdigin linklerlink patlamıştı yeniden güncellendi
Bu linkler patlamaz kilink patlamıştı yeniden güncellendi
Bende patlamisdilinkte patlama yok reis ilk verdigin gün koymustum pars tv ye halen aktif yayinlar spor bolumunde ilk siradaki yayinlari senin verdigin linkler
YokkiBu kanallarin 4 k si varda bizmi bilmiyoruz)
İroni yaptim zaten 4 k deyinceYokkisspor hiçbir zaman 4K yayın vermedi….
Farkettim de bilgilendiriyim dedimİroni yaptim zaten 4 k deyince![]()
Teşekkürler.Çok ataklı oyun gidiyor gerçekten ama real betiste iyi oynuyor ama Madrid alır (Düzenleme 2-1 Betis kazaniyor)Güzel maç dönüyor Real kontra şansı elde ederse alır bu maçı link içinde eline emegine sağlık dostum
neden sadece reklam dönuyor bu da yolun sonuna geldi güzel akıcıydıMerhabalar linke tıklayın ve izleyin
S sport 2:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
S sport 1:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yayın kalitesi 1080p60fps oldu