tekkan
Müdavim
- Konular
- 122
Ucu açık .total maliyet ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ucu açık .total maliyet ?
güneş geçer ucunaUcu açık .![]()
Reis bu cihaz değişik bir cihaz, dışarıdan harici takılabilen bir sürü donanımı var. Yani başlayınca, duramayabilirsin. Bu da bütçe demek.güneş geçer ucuna![]()
Bu modellere de android tv yüklemesi yapılabiliyor. Tek işletim sistemi de kurabilirsiniz aynı anda 2 sistem dePaylaşımına sağlık @tekkan üstad,
vaktin olusa şuna da bir bakar mısın?sinetech hocamın paylaştığı usb tv versiyonlarının hiçbiri uymadı...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
12gb ram 512gbssd olan versiyonu
Evet yakın zamanda bir çalışmamız olacak cihaz üzerindeBu modellere de android tv yüklemesi yapılabiliyor. Tek işletim sistemi de kurabilirsiniz aynı anda 2 sistem de
Çünkü elektronik/elektronik/ bilgisayar altyapısı zayıf çoğu kişide. Ben xperiaya rom ararken yerli forumlar zil sesi, duvar kağıdı muhabbeti yapıyordu, sonra xda yi keşfetmiştik. Bir de, bu cihaz ortalama kullanıcı için karmaşık ve pahalı.Ben Pi3 ü reklam engelleyici olarak kullanıyorum. Telefonlar, tv'ler, tabletler için ağıma bağladım mükemmel işliyor. Pi'nin limiti yok mükemmel bir cihaz ülkemizde maalesef değer görmüyor
Biz tuşlu htc telefona windows kuran nesiliz reis, bize zor gelmez. Ortalama kullanıcıya her şey karışık, her şey pahalı gelebilir.Çünkü elektronik/elektronik/ bilgisayar altyapısı zayıf çoğu kişide. Ben xperiaya rom ararken yerli forumlar zil sesi, duvar kağıdı muhabbeti yapıyordu, sonra xda yi keşfetmiştik. Bir de, bu cihaz ortalama kullanıcı için karmaşık ve pahalı.
Biz delikli karta kod yazıp , 50 satırlık programın sonucunu bir hafta sonra alan ,hatayı görüp tekrar bir hafta bekleyen nesiliz de bazı şeyler "artık" karışık ,zor ve pahalı geliyor...Biz tuşlu htc telefona windows kuran nesiliz reis, bize zor gelmez. Ortalama kullanıcıya her şey karışık, her şey pahalı gelebilir.
Aslında şimdi her şey kolay reis. Eskiden düz tornavida ile mobilya yapmaya çalışır, ellerimizin içi kanardı. Oymacımız vardı, bir düğün takımını 3 ayda işlerdi, 6 ay da teslim ederdik. Ya şimdi, veriyorsun ''cnc'ye 2 saat sonra hazır. Dükkanda 20 tane şarjlı var 3 yaşındaki çocuk bile vida sıkabiliyor artık.Biz delikli karta kod yazıp , 50 satırlık programın sonucunu bir hafta sonra alan ,hatayı görüp tekrar bir hafta bekleyen nesiliz de bazı şeyler "artık" karışık ,zor ve pahalı geliyor...![]()
kardeşim bunu 8 bin tl alcan tv zaten 9 bin tl 4 k
Arkadaslar Buldugum Kurulum Videosunu Paylasmak İstedim Belki İsinize Yarayabilir Diye Dusundum
Aldircan bana en sonundaKurulumda sıkıntı yaşarsanız söylemeniz yeterli, yardımcı olmaya çalışırız.
edit:
İlk mesaj şimdilik kaynak göstermek içindir. İlerleyen zaman da kendimiz kurulum yapar, güncelleriz.
@ersin28bursa Kardeşim Bunun Maliyeti İle İlgili Bir Fikrim Yok Bu Videoyu Tamamen Konuya Bir Katkisi Olsun Diye Paylastim Elinde Halihazirda Bu Cihazdan Olanlar Veya Bu Cihazi Alip Kullanmak İsteyenlere Katkisi Olabilir Diye Paylastim Saygılarımla.kardeşim bunu 8 bin tl alcan tv zaten 9 bin tl 4 k)smart tv monütür al alagirli işlere ne gerek var
![]()
HTC HD2 efsane cihaz ben bu cihaza android ve Ubuntu kurmuştum. Cihaz normalde Windows Mobile idi.Biz tuşlu htc telefona windows kuran nesiliz reis, bize zor gelmez. Ortalama kullanıcıya her şey karışık, her şey pahalı gelebilir.