Öneri ''Raspberry Pi 3/4/5'' Android Tv Kurulum ( Android 9/10/11/12/13/14/15 )

Paylaşımına sağlık @tekkan üstad,
vaktin olusa şuna da bir bakar mısın?sinetech hocamın paylaştığı usb tv versiyonlarının hiçbiri uymadı...

12gb ram 512gbssd olan versiyonu
Bu modellere de android tv yüklemesi yapılabiliyor. Tek işletim sistemi de kurabilirsiniz aynı anda 2 sistem de

Ben Pi3 ü reklam engelleyici olarak kullanıyorum. Telefonlar, tv'ler, tabletler için ağıma bağladım mükemmel işliyor. Pi'nin limiti yok mükemmel bir cihaz ülkemizde maalesef değer görmüyor
Çünkü elektronik/elektronik/ bilgisayar altyapısı zayıf çoğu kişide. Ben xperiaya rom ararken yerli forumlar zil sesi, duvar kağıdı muhabbeti yapıyordu, sonra xda yi keşfetmiştik. Bir de, bu cihaz ortalama kullanıcı için karmaşık ve pahalı.

Çünkü elektronik/elektronik/ bilgisayar altyapısı zayıf çoğu kişide. Ben xperiaya rom ararken yerli forumlar zil sesi, duvar kağıdı muhabbeti yapıyordu, sonra xda yi keşfetmiştik. Bir de, bu cihaz ortalama kullanıcı için karmaşık ve pahalı.
Biz tuşlu htc telefona windows kuran nesiliz reis, bize zor gelmez. Ortalama kullanıcıya her şey karışık, her şey pahalı gelebilir.

Biz tuşlu htc telefona windows kuran nesiliz reis, bize zor gelmez. Ortalama kullanıcıya her şey karışık, her şey pahalı gelebilir.
Biz delikli karta kod yazıp , 50 satırlık programın sonucunu bir hafta sonra alan ,hatayı görüp tekrar bir hafta bekleyen nesiliz de bazı şeyler "artık" karışık ,zor ve pahalı geliyor...🥴

Biz delikli karta kod yazıp , 50 satırlık programın sonucunu bir hafta sonra alan ,hatayı görüp tekrar bir hafta bekleyen nesiliz de bazı şeyler "artık" karışık ,zor ve pahalı geliyor...🥴
Aslında şimdi her şey kolay reis. Eskiden düz tornavida ile mobilya yapmaya çalışır, ellerimizin içi kanardı. Oymacımız vardı, bir düğün takımını 3 ayda işlerdi, 6 ay da teslim ederdik. Ya şimdi, veriyorsun ''cnc'ye 2 saat sonra hazır. Dükkanda 20 tane şarjlı var 3 yaşındaki çocuk bile vida sıkabiliyor artık.

kardeşim bunu 8 bin tl alcan tv zaten 9 bin tl 4 k:))smart tv monütür al alagirli işlere ne gerek var :)
@ersin28bursa Kardeşim Bunun Maliyeti İle İlgili Bir Fikrim Yok Bu Videoyu Tamamen Konuya Bir Katkisi Olsun Diye Paylastim Elinde Halihazirda Bu Cihazdan Olanlar Veya Bu Cihazi Alip Kullanmak İsteyenlere Katkisi Olabilir Diye Paylastim Saygılarımla.

HTC HD2 efsane cihaz ben bu cihaza android ve Ubuntu kurmuştum. Cihaz normalde Windows Mobile idi.
Sitem vardı Shiftpda diye

Raspberry Pi 3 B+ var bende. Bunun gibi Android TV yükleyen var mı? Performans nasıl oluyor merak ettim :) Xiaomi TV Stick 1080P var. Ondan daha performanslı olur mu acaba :D

Geri