Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O gerek olmadığı için değil aslında. Ram belleğine kaydolan uygulamaları vb hard diskten önce ram üzerinden açıp daha hızlı başlatmaya yarıyor. O da her uygulama için değil sanırım en az rami hangileri kullanıyorsa onlar için geçerli olması lazım.
Kapatılması gereken bir özellik değil aksine fayda sağlasın diye var ama yüksek hızlarda hard disk belleği kullanıyorsanız ve işlemciniz de iyiyse kapalı açık size çok fark etmez bence.
Anladım. Zaten 64 GB ram olduğu için oyun ihtiyacı olanı da haliyle karşıladığından dolayı ram frekansını arttıramıyorsanız sıkıştırmayı kapatmak ona etki etmez muhtemelen.SSD'nin Okuma hızı 7300 mb/s - Yazma hızı 7000 mb/s
İ7 13.nesil - 64gb ram
Max Payne 3'de 144 fps alıyorum acaba dedim biraz daha yükselirmi diye. Birşey fark etmedi ben açayım geri
Anladım. Zaten 64 GB ram olduğu için oyun ihtiyacı olanı da haliyle karşıladığından dolayı ram frekansını arttıramıyorsanız sıkıştırmayı kapatmak ona etki etmez muhtemelen.
Bu arada 144 FPS spesifik bir rakam. Oyun ayarlarından ekran desteğine göre ya da bilerek 144 FPS'e sabitlemediyseniz alabileceğiniz FPS değeri daha yüksek olabilir.
Oyun başlamadan görünen ile oynarken farklı olur. Ayarlar oynarken alabileceğiniz minimum ve maksimum FPS değerlerini belirlemek için zaten.Ekran kartı ile ilgili bir ayar yapmadım. Bu fps ayarlarından da pek anlamıyorum. Oyun açılırken 1135 fps gösteriyor yeri geliyo 350 oyuna girince 144 gösteriyor. Bazı arkadaşlar 144 fps alıyorsun daha ne istiyorsun falan dedi
Oyun başlamadan görünen ile oynarken farklı olur. Ayarlar oynarken alabileceğiniz minimum ve maksimum FPS değerlerini belirlemek için zaten.
Ayarları minimuma da çekseniz orta seviyeye ya da yüksek donanımınız var diye maksimum yapsanız hala en fazla 144 FPS görüyorsanız sabitlenmiştir.
Kullandığınız monitörün yenileme hızı nedir peki?
O zaman normal144 HZ
Oyun bilgilerini biraz araştırdım.Ekli dosyayı görüntüle 2751Ekli dosyayı görüntüle 2752
Ekli dosyayı görüntüle 2753
Burada bir ayar yapmam lazım mı