quantumgaming oyuncular için hazır sistemler değerlendirilebilir

Sıcak Fırsatlar altında paylaştıklarınız hakkında bilgiler ekleseniz.

Neden sıcak fırsat, avantajları nedir mesela anlatsanız.

Bu perşembe Gül Sinemasında - SICAK FIRSATLAR der gibi oluyor böyle.
Oyuncu kadrosu yok, biletler kaç para...

Sıcak Fırsatlar altında paylaştıklarınız hakkında bilgiler ekleseniz.

Neden sıcak fırsat, avantajları nedir mesela anlatsanız.

Bu perşembe Gül Sinemasında - SICAK FIRSATLAR der gibi oluyor böyle.
Oyuncu kadrosu yok, biletler kaç para...
Site çok bilinen bir site değil ama ürünler güzel firma iyi profesyonel oyuncu olmadığım için PC öneremedim ayrıca PC topluyabiliyosunuz burda

Site çok bilinen bir site değil ama ürünler güzel firma iyi profesyonel oyuncu olmadığım için PC öneremedim ayrıca PC topluyabiliyosunuz burda

İyi niyetinizi anlıyorum.

Benim demek istediğim Sıcak Fırsatlar başlığı altında gördüğünüz her ürünün fotoğrafını eklemek veya bağlantı adresini yazmak yetmiyor maalesef.

Eğer biliyorsanız veya alabiliyorsanız ürünlerle ilgili bilgileri fiyat, avantajlar, kıyaslama vb şeklinde yazarsanız gerçekten bir fırsat mı değil mi daha iyi anlaşılır.

Siz ya fotoğrafını alıp eklemiş ya da bağlantısını yazmış şekilde ekliyorsunuz. Bir nevi fırsatı haber etmek için değil de ajandaya not düşmüş gibi.

Forumu daha düzenli ve anlaşılır hale getirmek için bilgi alıp verme konusunda hepimiz biraz daha dikkatli ve özenli olursak çok daha işe yarar bir forum kullanıyor olabiliriz. Size bu mesajları gönderme nedenim de bu yüzden.

Kolay gelsin.

Mesela bu sistem olması gerekenden yaklaşık 10k daha pahalı.

1735317000703

Ya da i5 olmasına rağmen daha iyi işlemcili şu Acer varken

1735317162111

markası belli olmayan şu laptop sıcak fırsat mı? Üstelik Acer 9k daha ucuz.

1735317193395

İşlemcileri karşılaştırınca i5 12450h'ın daha iyi bir işlemci olduğu ortada.

1735317143092

Sıcak Fırsatlar kategorisini kullanım şeklini bu yüzden anlatmaya çalışmıştım.

Ben bile sıcak fırsat olarak görülüp paylaşılabilirim.

Ederimi bir ben bir de Allah bilir ;))

Mesela bu sistem olması gerekenden yaklaşık 10k daha pahalı.

Ekli dosyayı görüntüle 2082

Ya da i5 olmasına rağmen daha iyi işlemcili şu Acer varken

Ekli dosyayı görüntüle 2084

markası belli olmayan şu laptop sıcak fırsat mı? Üstelik Acer 9k daha ucuz.

Ekli dosyayı görüntüle 2085

İşlemcileri karşılaştırınca i5 12450h'ın daha iyi bir işlemci olduğu ortada.

Ekli dosyayı görüntüle 2083
BEN TÜM CİHAZLAR SICAK FIRSAT DEMEDİM SADECE DEĞERLENDİRİLEBİLİR DEDİM MERAKLISINA

ADAMLAR DEVLETE CİHAZ SATIYO SON KULLANICIYLA ÇOK ÇALIŞMIYORLAR ONDAN BİLİNMİYOR

Son düzenleme:
BEN TÜM CİHAZLAR SICAK FIRSAT DEMEDİM SADECE DEĞERLENDİRİLEBİLİR DEDİM MERAKLISINA

ADAMLAR DEVLETE CİHAZ SATIYO SON KULLANICIYLA ÇOK ÇALIŞMIYORLAR ONDAN BİLİNMİYOR

:) Dostum sıcak fırsat varsa spesifik bir şekilde paylaşmanızı bekleriz, Latte yukarıda izah etmiş. Farkındaysanız forumda "Amazon'da bir sürü üründe indirim" diye bir başlık yok, tek tek ürün paylaşıyoruz. Ayrıca technoPC devletten ihaleler alıyor olabilir, çok ürün satıyor da olabilir, ama kaliteli bir marka olduğu anlamına gelmiyor. Devlette ihalelerin nasıl yürüdüğü malum, koskoca Acer, Asus, MSI gibi markalar varken son kullanıcı bunların ürünlerini -çok büyük bir fiyat avantajı yoksa- almaz zaten. Attığınız linklerde ben sıcak bir fırsat göremedim, tam aksi bir örnek verdim, çok daha iyi olduğu kesin olan Acer'ın ilgili modelinden neredeyse 9k pahalı ürünü indirimde diye atmışlar.

Varsa içinde bir sıcak fırsat, paylaşmanızı bekliyoruz, herhangi bir şey olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri