Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Site çok bilinen bir site değil ama ürünler güzel firma iyi profesyonel oyuncu olmadığım için PC öneremedim ayrıca PC topluyabiliyosunuz burdaSıcak Fırsatlar altında paylaştıklarınız hakkında bilgiler ekleseniz.
Neden sıcak fırsat, avantajları nedir mesela anlatsanız.
Bu perşembe Gül Sinemasında - SICAK FIRSATLAR der gibi oluyor böyle.
Oyuncu kadrosu yok, biletler kaç para...
Site çok bilinen bir site değil ama ürünler güzel firma iyi profesyonel oyuncu olmadığım için PC öneremedim ayrıca PC topluyabiliyosunuz burda
BEN TÜM CİHAZLAR SICAK FIRSAT DEMEDİM SADECE DEĞERLENDİRİLEBİLİR DEDİM MERAKLISINAMesela bu sistem olması gerekenden yaklaşık 10k daha pahalı.
Ekli dosyayı görüntüle 2082
Ya da i5 olmasına rağmen daha iyi işlemcili şu Acer varken
Ekli dosyayı görüntüle 2084
markası belli olmayan şu laptop sıcak fırsat mı? Üstelik Acer 9k daha ucuz.
Ekli dosyayı görüntüle 2085
İşlemcileri karşılaştırınca i5 12450h'ın daha iyi bir işlemci olduğu ortada.
Ekli dosyayı görüntüle 2083
BEN TÜM CİHAZLAR SICAK FIRSAT DEMEDİM SADECE DEĞERLENDİRİLEBİLİR DEDİM MERAKLISINA
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ADAMLAR DEVLETE CİHAZ SATIYO SON KULLANICIYLA ÇOK ÇALIŞMIYORLAR ONDAN BİLİNMİYOR
Hiçbir sistem fiyatını haketmiyor ve PSU'ları çok kötü. 1 ayda bozulacak türden. Bazen patladıkları bile oluyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.