Ben kimseyle tartışmadım, yok say deyip geçtim. Senin şu an uğruna konuyu irdelediğin ve çok sevdiğin o arkadaşın bana ağır küfürler ve hakaretler etti. Üstüne yaptığım paylaşımlara "seni protesto ediyorum", "emek hırsızı" gibi söylemlerle gezen insanlar var. Şimdi duygusal açıdan baktığında bu kadar kırıcı bir şey yok.Tamam iğneleyici konuşma yapmayın hocam
Hocam yaptığım uyarıya rağmen sizde başlıyorsunuz yapmayın şizofren falanlık mevzu değil bu siz forumda 2 kişi tartışınız attığınız mesajlar öyle veya böyle tartıştığınız arkadaşla bağdaştırılıyor o yüzden devam etmeyin ki konu kapansın. Burada attığınız mesajlar ne niyetle yazıldığı anlaşılmıyor sonuçta yazı hangi duyguyla yazıldı bilinmiyor o yüzden her yere çekilmeye çok müsait yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor gereksiz uzayacak banlanmalar olacak buna hiç gerek yok devam etmeyin ki konu kapansın, iyi forumlar.
Ben afedersin buraya ne **** ******* uğraşmaya geldim, ne de emek hırsızı olup başkalarının üzerinden artistlik yapmaya geldim. Öyle de bir insan değilim çok şükür.
İsteyen istediğini anlayabilir o kişinin kendi problemi, istediği kadar hangi duyguyla yazıldığını sorgulayabilir.
Konu kilitlenebilir.
- hakaretler kaldırılmıştır, admin.
Moderatör tarafında düzenlendi: