Python - Kablonet yayınlarını çekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrxxxx

Üye
Konular
6
Kablonet yayınlarını çekme - M3U Listesi Oluşturma (Python Scripti)

Python yüklü sistemlerde çalışır. Aşağıdaki adımları izleyin:

1. sitesinden python indirip kurun.

2. Başlat > çalıştır > cmd yazın açılan konsolda aşağıdaki işlemleri yapın.
  3. requests modülünü yükleyin:

Kod:
     Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

4. çalıştırın:
    Kod:
    isterseniz kablo.py dosyasına çift tıklayarak çalıştırabilirsiniz.

Kod:
Çalıştıktan sonra bulunduğunuz klasörde yeni.m3u adında oynatılabilir kanal listesi dosyası oluşur.

Kaynak: github/kerimmkirac

Son düzenleme:
Dostlarım eğer kabloinfo kanalı da gözüksün istiyorsanız kod içerisindeki
Kod:

Kısmını kaldırmanız yeterli olur. Sevgiler...

Bu tür konularda kaynak belirtmek önemli, kerimmkirac arkadaşımız 2 ay öncesi bunu herkes için github sayfasında paylaşmış.
Kendisine buradan teşekkür ediyorum. :)

Son düzenleme:
Dostlarım eğer kabloinfo kanalı da gözüksün istiyorsanız kod içerisindeki
Kod:

Kısmını kaldırmanız yeterli olur. Sevgiler...

Bu tür konularda kaynak belirtmek önemli, kerimmkirac arkadaşımız 2 ay öncesi bunu herkes için github sayfasında paylaşmış.
Kendisine buradan teşekkür ediyorum. :)
Hayır bunu kadın profilli arkadaş buldu
;)

Hayır bunu kadın profilli arkadaş buldu
;)
O arkadaşın açtığı konu 1 ay öncesine ait, yani kerimmkirac'tan 1 ay sonra paylaşım yapmaya başlamış. En fazla benden önce bulmuştur, ki zaten türk iptv ile alakalı içerikler aratmak isteyince kerimmkirac'ın sayfası sürekli güncel olduğu için bulmak kolay oluyor.

O arkadaşın açtığı konu 1 ay öncesine ait, yani kerimmkirac'tan 1 ay sonra paylaşım yapmaya başlamış. En fazla benden önce bulmuştur, ki zaten türk iptv ile alakalı içerikler aratmak isteyince kerimmkirac'ın sayfası sürekli güncel olduğu için bulmak kolay oluyor.
yok olamaz böyle bişey :) o yapmıştır yaptıysa :ROFLMAO:

Valla ben kerimmkirac yapmış onu paylaştım. Gerisini Allah bilir.
o zaman ben gidip yeni github hesabı açıyorum github actions ile bu kerimin listesini kopyalayıp kendim yaptım diyorum nasıl fikir yada
ikinci olarakda kabloweb hesabı alıyorum bu pythonu gptye yazıyorum bu pyhton scriptini php ye çevir sonra yayınları forumda paylaşıp övgü alıyorum bak buda güzel aslında hangisini yapsamki kararsız kaldım

-gpt tarafından uluslararası diplomatik krizi önlemek adına yollanan mesaj: claude işine baksın ben varken.

o zaman ben gidip yeni github hesabı açıyorum github actions ile bu kerimin listesini kopyalayıp kendim yaptım diyorum nasıl fikir yada
ikinci olarakda kabloweb hesabı alıyorum bu pythonu gptye yazıyorum bu pyhton scriptini php ye çevir sonra yayınları forumda paylaşıp övgü alıyorum bak buda güzel aslında hangisini yapsamki kararsız kaldım

-gpt tarafından uluslararası diplomatik krizi önlemek adına yollanan mesaj: claude işine baksın ben varken.
Allah iyiliğini versin, güldürdün 😁

Hocam tartışma çıkarmaya sebep olacak iğneleyici mesajlardan kaçının.

Arkadaş kötü bir şey dememiş, kaynak belirtmeden ben yaptım diyerek gezen insan çok. O yüzden ironi yapmış, doğru da söylüyor.
Hocam iğneleyici mesaj atmaktan kaçının dedim son bi kaç gündür forumda sıkıntılar var malûm ceza alınca herkes ayrı bi kafaya bürünüyor bi tribe falan giriliyor buna gerek yok forum içinde herkes bir birine laf çarpmadan konuşsa sıkıntı olmayacak geçmiş bitmiş olan olayı yeniden dillendirmek faydalı bişey değil ki aramıza da bi mevzu geçse olay kapansa yinede ben kaynak vermeden size iğneleyici laf vursam hoş olur mu bir yere kadar susup sizde aynı şekil bana cevap vermeye başlarsınız bu da yeniden olayların alevlenip daha kötüye gitmesine yol açar o yüzden gereken uyarıyı yaptım ki moderatörler uyarı yaparsa ben gibi yapmaz çünkü kurallar konusunda gerçekten katılar.

Hocam iğneleyici mesaj atmaktan kaçının dedim son bi kaç gündür forumda sıkıntılar var malûm ceza alınca herkes ayrı bi kafaya bürünüyor bi tribe falan giriliyor buna gerek yok forum içinde herkes bir birine laf çarpmadan konuşsa sıkıntı olmayacak geçmiş bitmiş olan olayı yeniden dillendirmek faydalı bişey değil ki aramıza da bi mevzu geçse olay kapansa yinede ben kaynak vermeden size iğneleyici laf vursam hoş olur mu bir yere kadar susup sizde aynı şekil bana cevap vermeye başlarsınız bu da yeniden olayların alevlenip daha kötüye gitmesine yol açar o yüzden gereken uyarıyı yaptım ki moderatörler uyarı yaparsa ben gibi yapmaz çünkü kurallar konusunda gerçekten katılar.
Valla haklısın, özeli foruma taşıyıp ortalığı kızıştıran, küfür eden şahıs zaten ban yedi diye hatırlıyorum. Sonuç olarak o tür bir terbiyesizlik yok. Olursa zaten mod arkadaşlarımız gerekli işlemi uygular sağ olsunlar anında işlem yapıyorlar. Ek olarak gerektiğinde uyarıyı ben de yapabilirim, şu an dediğim gibi ironik bir durum ve kişisel bir saldırı yok. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan rapor edebilirsin hocam...

Son düzenleme:
benim yazdığım mesajdan kendine pay çıkarıyorsa biri onu bilemem ben kötü bişey demedim böyle yapsam nasıl olur diye emre arkadaşıma soru sordum ;)

Eline yüreğine saglik, balik tutmasi daha guzel, github da m3u olusmasi icin nasil calistirilior bu python py dosyasi biraz daha aciklayabilirmisiniz?

Eline yüreğine saglik, balik tutmasi daha guzel, github da m3u olusmasi icin nasil calistirilior bu python py dosyasi biraz daha aciklayabilirmisiniz?
Normal çalıştırmak için biraz daha detaylı yazdım hocam. Bayram temizliği var, çok müsait olamıyorum k.b :)
github'da m3u oluşmasını istiyorsan eğer arkadaş dediğim gibi hazır paylaşmış direkt repoyu forklarsan saatlik güncelleme yapar.

Son düzenleme:
benim yazdığım mesajdan kendine pay çıkarıyorsa biri onu bilemem ben kötü bişey demedim böyle yapsam nasıl olur diye emre arkadaşıma soru sordum ;)
Tamam iğneleyici konuşma yapmayın hocam ;)
Aynen öyle, bir şizofren çıkıp kesin benden bahsediyor deyip saldırmazsa sorun çıkmaz diye umuyorum 😁
Hocam yaptığım uyarıya rağmen sizde başlıyorsunuz yapmayın şizofren falanlık mevzu değil bu siz forumda 2 kişi tartışınız attığınız mesajlar öyle veya böyle tartıştığınız arkadaşla bağdaştırılıyor o yüzden devam etmeyin ki konu kapansın. Burada attığınız mesajlar ne niyetle yazıldığı anlaşılmıyor sonuçta yazı hangi duyguyla yazıldı bilinmiyor o yüzden her yere çekilmeye çok müsait yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor gereksiz uzayacak banlanmalar olacak buna hiç gerek yok devam etmeyin ki konu kapansın, iyi forumlar.

Konu kilitlenmeye doğru koşuyor. Başlık dışına taşmak da kurallar listesinde var arkadaşlar. Bu tip basit şeyler yüzünden, faydalı konular çöpe gidiyor boşu boşuna, yazık.

Ayrıca forumumuzda "yoksay" diye bir buton var, sevmediğiniz kullanıcıları bu şekilde engelleyebilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.

Emeğine sağlık umarım bugünkü arkadaş gibi sonun öyle olmaz başarılarının devamını diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri