Projeksiyon önerirmisiniz

Forzaa07

Üye
Konular
14
Xiaomi l1 pro modelini düşünüyorum ancak bu fiyat bandında daha iyidir diyebilceğiniz bir projeksiyon varmı bütçe 10.000-15.000

Xiaomi l1 pro modelini düşünüyorum ancak bu fiyat bandında daha iyidir diyebilceğiniz bir projeksiyon varmı bütçe 10.000-15.000
Eğer ortamı yeterince karartabiliyorsanız iyi seçim, aydınlık ortamlar için daha yüksek lümenli marka/modellere bakmak lazım. Ortamınız nasıl?

Bundan kullanıyorum gerek ses gerek lisanslı olması gerek toz geçirmez mercek odası olsun çok iyi bir model , tavsiye ederim ;)

Bundan kullanıyorum gerek ses gerek lisanslı olması gerek toz geçirmez mercek odası olsun çok iyi bir model , tavsiye ederim ;)
Bir yorumda toz geçirdiğini okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.Altta linkini verdiğim cihazdan ise herkes memnun neredeys.

Bir yorumda toz geçirdiğini okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.Altta linkini verdiğim cihazdan ise herkes memnun neredeys.

1758807133076

Toz geçirmemesi için kapalı optik ünite yapmışlar, sırf bu yüzden aldım aslında ben, daha önce Epson vardı bende güzeldi ama toz temizlemekten iyice mercekler çizilmeye başlamıştı...

Kaynak :

Bu modelde güzel toz geçirmez zaten ;)

iki modelin karşılaştırmasını ekledim inceleyin, şimdiden hayırlı olsun fimler oyunlar maçlar konserler harika oluyor ..

Wanbo markasının lisanslı olan lümeni de biraz daha yüksek olan modellerinden birini öneririm. 10noo firması satış distribütörü. Müthiş destek veriyor her konuda. Daha yeni bir sıkıntım için sordum en ince ayrıntısı ile ilgilendi benle. Her derdimde de hep ikgilendi. Arkasında durması çok önemli firmanın. Güncellemede alıyor. Yalnız ben Wanbo Mozart 1 lisansız almıştım, o zamanlar lisanslı daha çıkmamıştı. Lisanlı almak önemli, şimdi lisanslı modelleri var. Ayrıca ses sistemine ihtiyacın yok çok iyi. Kapalı mercek sistemi olduğu için toz geçirmiyor. Yukarda arkadaş yazmış Davinci Pro lisanlı ve fiyatı da eşdeğelerine göre iyi.

Geri