Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eğer ortamı yeterince karartabiliyorsanız iyi seçim, aydınlık ortamlar için daha yüksek lümenli marka/modellere bakmak lazım. Ortamınız nasıl?Xiaomi l1 pro modelini düşünüyorum ancak bu fiyat bandında daha iyidir diyebilceğiniz bir projeksiyon varmı bütçe 10.000-15.000
Xiaomi l1 pro modelini düşünüyorum ancak bu fiyat bandında daha iyidir diyebilceğiniz bir projeksiyon varmı bütçe 10.000-15.000
Bir yorumda toz geçirdiğini okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.Altta linkini verdiğim cihazdan ise herkes memnun neredeys.
Bundan kullanıyorum gerek ses gerek lisanslı olması gerek toz geçirmez mercek odası olsun çok iyi bir model , tavsiye ederim![]()
Bir yorumda toz geçirdiğini okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.Altta linkini verdiğim cihazdan ise herkes memnun neredeys.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu modelde güzel toz geçirmez zatenBir yorumda toz geçirdiğini okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.Altta linkini verdiğim cihazdan ise herkes memnun neredeys.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.