Projeksiyon önerirmisiniz

Forzaa07

Paylaşımcı
Puan 12
Çözümler 0
@Forzaa07
Xiaomi l1 pro modelini düşünüyorum ancak bu fiyat bandında daha iyidir diyebilceğiniz bir projeksiyon varmı bütçe 10.000-15.000

bütçe 5000 e görede birşey arıyorum

Xiaomi l1 pro modelini düşünüyorum ancak bu fiyat bandında daha iyidir diyebilceğiniz bir projeksiyon varmı bütçe 10.000-15.000
Eğer ortamı yeterince karartabiliyorsanız iyi seçim, aydınlık ortamlar için daha yüksek lümenli marka/modellere bakmak lazım. Ortamınız nasıl?

Bundan kullanıyorum gerek ses gerek lisanslı olması gerek toz geçirmez mercek odası olsun çok iyi bir model , tavsiye ederim ;)

Bundan kullanıyorum gerek ses gerek lisanslı olması gerek toz geçirmez mercek odası olsun çok iyi bir model , tavsiye ederim ;)
Bir yorumda toz geçirdiğini okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.Altta linkini verdiğim cihazdan ise herkes memnun neredeys.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bir yorumda toz geçirdiğini okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.Altta linkini verdiğim cihazdan ise herkes memnun neredeys.

1758807133076.png

Toz geçirmemesi için kapalı optik ünite yapmışlar, sırf bu yüzden aldım aslında ben, daha önce Epson vardı bende güzeldi ama toz temizlemekten iyice mercekler çizilmeye başlamıştı...

Kaynak :

Wanbo markasının lisanslı olan lümeni de biraz daha yüksek olan modellerinden birini öneririm. 10noo firması satış distribütörü. Müthiş destek veriyor her konuda. Daha yeni bir sıkıntım için sordum en ince ayrıntısı ile ilgilendi benle. Her derdimde de hep ikgilendi. Arkasında durması çok önemli firmanın. Güncellemede alıyor. Yalnız ben Wanbo Mozart 1 lisansız almıştım, o zamanlar lisanslı daha çıkmamıştı. Lisanlı almak önemli, şimdi lisanslı modelleri var. Ayrıca ses sistemine ihtiyacın yok çok iyi. Kapalı mercek sistemi olduğu için toz geçirmiyor. Yukarda arkadaş yazmış Davinci Pro lisanlı ve fiyatı da eşdeğelerine göre iyi.

Bu modelde güzel toz geçirmez zaten ;)

iki modelin karşılaştırmasını ekledim inceleyin, şimdiden hayırlı olsun fimler oyunlar maçlar konserler harika oluyor ..

iki model arasında kaldım bu lümen ansi lümen ve cvıa lümen farkları nedir anlatabilirmisiniz birde sizce hangisini alayım ikisi arasında kaldım ben 10 gün karar veremem şimdi xiaomi l1 proylada kıyaslarsak üçü arasında siz hangisini seçerdiniz

iki model arasında kaldım bu lümen ansi lümen ve cvıa lümen farkları nedir anlatabilirmisiniz birde sizce hangisini alayım ikisi arasında kaldım ben 10 gün karar veremem şimdi xiaomi l1 proylada kıyaslarsak üçü arasında siz hangisini seçerdiniz
Ansi lümen önemli. Ansi lümen düşükse gündüz izleyemezsin. Ama zaten çoğunda gündüz izemek zor oluyor. Gece zaten hepsi izletir. Bende 900 ansi lümen var ama gündüz izlenmiyor. 3000-4000 ansi lümen olanlarda gerçek projeksiyon, android olanlı değil fiyatlarıda yüksek. 4k ve en az 2gb ram olsun. Android versiyonu 11 in altın olmasın. Birde 16 veya 32gb yeri olsun 8 yetmiyor çoğu zaman. Mercek toz geçirmez olsun. Keysmart otamatik olursa daha iyi olur. Yani kenar düzeltme. Hopörleri içinde güçlü olsun. Ama en önemlisi kesinlikle lisanlı olsun. Yoksa marka bakımından bu seçtiklerinde hangisi uyguna onu al.

Bu arada wanbo ve formovie nin satıcosı 10noo, çok iyi destek sunuyor cihazlarına. Xioami bilindik marka ama 10noo konusunda bu açıdan da sıkıntı çekmezsin.

Ben xgimi horizon aldım bugün çok memnunum

Amazonda formovie episode one 6899 a satılıyor. Normal fiyatı 9000 idi. Wanbolarda da indiirm ve peşin fiyatına taksit var.

Amazonda formovie episode one 6899 a satılıyor. Normal fiyatı 9000 idi. Wanbolarda da indiirm ve peşin fiyatına taksit var.
O 1. Versiyonu 2.değil, baktım demin. 2.versiyonu 12.700 küsürat.

Ben 1. Versiyon vs bir şey söylemedim 9000 TL olan projeksiyon şu an 6899 dedim

Ben 1. Versiyon vs bir şey söylemedim 9000 TL olan projeksiyon şu an 6899 dedim
Kusura bakma yukarda cvıa lümen özelliği söylendiği için 2. versiyon olarak algıladım. Cvia Lümen 2. versiyonunda vardı çünkü.

Kusura bakma yukarda cvıa lümen özelliği söylendiği için 2. versiyon olarak algıladım. Cvia Lümen 2. versiyonunda vardı çünkü.
Estağfurullah, yanlış anlamalar olabilir.

Selam arkadaşlar sevgili @Sinetech yine güzel bir video yapmış Wanbo kaliteli bir marka, bende wanbo davinci 1 pro kullanıcısı olarak kesinlikle markanın ürünlerini tavsiye ediyorum, videoyu izleyip beğenip yorumlayalım lütfen ;)

Ekli dosyalar

• yasomi-optive-x5-1080p-full-hd-wifi-ve--4140-.jpg
    yasomi-optive-x5-1080p-full-hd-wifi-ve--4140-.jpg
    263.3 KB · Görüntüleme: 3
Lazer projeksiyonlar çok iyi thomson sirius pg55b gibi ama hala fiyatları çok pahalı bence

Geri