Öneri ''Projectivy Launcher Premium'' Güncel Sürüm >>> v.4.70

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, bunun ücretleri nedir? Hiç denemediğimden bilgim yok ücretsiz olanı çok kısıtlı diyorlar.

(Konu dışı)
Android ana ekran arkaplana değiştirmek mümkün mü arkadaşlar? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20260121_141920.jpg
    IMG_20260121_141920.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 35

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-01-21 at 16.02.00.jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-21 at 16.02.00.jpeg
    109.4 KB · Görüntüleme: 66
Selamlar, bunun ücretleri nedir? Hiç denemediğimden bilgim yok ücretsiz olanı çok kısıtlı diyorlar.
Önce ücretsiz olanı deneyin. Zaten ücretli özelliklerin yanında işareti var. Çok kısıtlı gelirse satın alabilirsiniz. Ücreti de 245tl. Uygulama içinden almak için yönlendiriyor.

Yöntem yada uygulama kaynak verirsen sevinirim
@haanaura Hocam
Programı kurduğunuzda ve çalıştırdığınızda kendi menüsünde projectivity ayarları içerisinde yukarıda gördüğünüz ekran açılacak oradan değiştirebiliyorsunuz

Teşekkürler hocam 🙏

Cevap veriyorum evet
belgeliyorum aşağıda
Rica ederim.
Güzel cevap vermişsiniz ama görünüşe göre arkadaş projectivy launcher kullanmıyor. Ekran görüntüsüne bakılırsa android tv yada google tv ara yüzünü kullanıyor.

Güzel cevap vermişsiniz ama görünüşe göre arkadaş projectivy launcher kullanmıyor. Ekran görüntüsüne bakılırsa android tv yada google tv ara yüzünü kullanıyor
İyi yakaladın bu arayüze arkaplan wallpaper eklemek mümkün mü diye sormuştum

Güzel cevap vermişsiniz ama görünüşe göre arkadaş projectivy launcher kullanmıyor. Ekran görüntüsüne bakılırsa android tv yada google tv ara yüzünü kullanıyor.
Fark ettim üstad ama
Konu başlığı Projectivy olunca ''ben bu programı kullanmak istiyorum eğer wallpaper değişiyorsa'' şeklinde anladım.
Demek yanlış anlamışım.:)
Sağlık olsun parmak aşınmadı.

Hangi arayüzü kullanıyor senin box, Android tv mi yoksa google tv mi?
Android TV ana sayfası
Gerçi biraz araştırdım google özelleştirilmeye kapali tutmuş yinede arkakapidan zorlama birşeyler varmıdır diye sorguladım:)

Android TV ana sayfası
Gerçi biraz araştırdım google özelleştirilmeye kapali tutmuş yinede arkakapidan zorlama birşeyler varmıdır diye sorguladım:)
İlla ki, duvar kağıdını değiştirmek istiyorsan, Launcher'ı değiştirebilirsin o zaman mümkün. Mesela ben Projectivy launcher kullanıyorum duvar kağıdını değiştirmek için bir çok opsiyon sunuyor.

Fark ettim üstad ama
Konu başlığı Projectivy olunca ''ben bu programı kullanmak istiyorum eğer wallpaper değişiyorsa'' şeklinde anladım.
Demek yanlış anlamışım.:)
Sağlık olsun parmak aşınmadı.
Estağfurullah hocam yanlışınızı düzeltme gibi bir niyetim yoktu. Sadece sizin güzel yorumunuza bir katkı sunmak istemiştim. 😁😄

Estağfurullah hocam yanlışınızı düzeltme gibi bir niyetim yoktu. Sadece sizin güzel yorumunuza bir katkı sunmak istemiştim. 😁😄
Düzelt hocam elbette düzelt ne olacak bunun için buradayız zaten birbirimizin eksiğini gidermek dediğin gibi güzel katkılar sunmak için.
Ayrıca yorumuma bakış açın için teşekkür ederim.Sadece espri katmak amaçlıydı umarım kimseyi kırmamıştır.

Düzelt hocam elbette düzelt ne olacak bunun için buradayız zaten birbirimizin eksiğini gidermek dediğin gibi güzel katkılar sunmak için.
Ayrıca yorumuma bakış açın için teşekkür ederim.Sadece espri katmak amaçlıydı umarım kimseyi kırmamıştır.
Estağfurullah hocam kırılma falan yok siz kırılmayın yeter..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260207-014511.png
    Screenshot_20260207-014511.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 20
2 farklı apk var. Farklari nedir acaba

Geri