Teşekkürler yükledim home tuşuna basınca google tv ye dönmüyor projectivy launcher ana ekran geliyorEksik bir şeyler yazdığınızdan emindim zaten.
Buradaki işlemin aynısını yapınız.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkürler yükledim home tuşuna basınca google tv ye dönmüyor projectivy launcher ana ekran geliyorEksik bir şeyler yazdığınızdan emindim zaten.
Buradaki işlemin aynısını yapınız.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap veriyorum evet(Konu dışı)
Android ana ekran arkaplana değiştirmek mümkün mü arkadaşlar? Teşekkürler.
Yöntem yada uygulama kaynak verirsen sevinirimCevap veriyorum evet
belgeliyorum aşağıda
Rica ederim.
Önce ücretsiz olanı deneyin. Zaten ücretli özelliklerin yanında işareti var. Çok kısıtlı gelirse satın alabilirsiniz. Ücreti de 245tl. Uygulama içinden almak için yönlendiriyor.Selamlar, bunun ücretleri nedir? Hiç denemediğimden bilgim yok ücretsiz olanı çok kısıtlı diyorlar.
@haanaura HocamYöntem yada uygulama kaynak verirsen sevinirim
Güzel cevap vermişsiniz ama görünüşe göre arkadaş projectivy launcher kullanmıyor. Ekran görüntüsüne bakılırsa android tv yada google tv ara yüzünü kullanıyor.Cevap veriyorum evet
belgeliyorum aşağıda
Rica ederim.
İyi yakaladın bu arayüze arkaplan wallpaper eklemek mümkün mü diye sormuştumGüzel cevap vermişsiniz ama görünüşe göre arkadaş projectivy launcher kullanmıyor. Ekran görüntüsüne bakılırsa android tv yada google tv ara yüzünü kullanıyor
Hangi arayüzü kullanıyor senin box, Android tv mi yoksa google tv mi?İyi yakaladın bu arayüze arkaplan wallpaper eklemek mümkün mü diye sormuştum.
Fark ettim üstad amaGüzel cevap vermişsiniz ama görünüşe göre arkadaş projectivy launcher kullanmıyor. Ekran görüntüsüne bakılırsa android tv yada google tv ara yüzünü kullanıyor.
Android TV ana sayfasıHangi arayüzü kullanıyor senin box, Android tv mi yoksa google tv mi?
İlla ki, duvar kağıdını değiştirmek istiyorsan, Launcher'ı değiştirebilirsin o zaman mümkün. Mesela ben Projectivy launcher kullanıyorum duvar kağıdını değiştirmek için bir çok opsiyon sunuyor.Android TV ana sayfası
Gerçi biraz araştırdım google özelleştirilmeye kapali tutmuş yinede arkakapidan zorlama birşeyler varmıdır diye sorguladım![]()
Estağfurullah hocam yanlışınızı düzeltme gibi bir niyetim yoktu. Sadece sizin güzel yorumunuza bir katkı sunmak istemiştim.Fark ettim üstad ama
Konu başlığı Projectivy olunca ''ben bu programı kullanmak istiyorum eğer wallpaper değişiyorsa'' şeklinde anladım.
Demek yanlış anlamışım.
Sağlık olsun parmak aşınmadı.
Düzelt hocam elbette düzelt ne olacak bunun için buradayız zaten birbirimizin eksiğini gidermek dediğin gibi güzel katkılar sunmak için.Estağfurullah hocam yanlışınızı düzeltme gibi bir niyetim yoktu. Sadece sizin güzel yorumunuza bir katkı sunmak istemiştim.![]()
Estağfurullah hocam kırılma falan yok siz kırılmayın yeter..Düzelt hocam elbette düzelt ne olacak bunun için buradayız zaten birbirimizin eksiğini gidermek dediğin gibi güzel katkılar sunmak için.
Ayrıca yorumuma bakış açın için teşekkür ederim.Sadece espri katmak amaçlıydı umarım kimseyi kırmamıştır.
Bende de Mi stickte bu şekil kullanıyorum. Arka plansız daha performanslı çalışıyor.Cevap veriyorum evet
belgeliyorum aşağıda
Rica ederim.