Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Şahsen ben olduğunu düşünüyorum cihazın orijinalinde var çünkü ve çok kullandığım bir fonksiyon.
Cihazlarınızın içinde gelen stok cleaner programlarından bahsediyorsunuz sanırım. Çünkü örnek olarak mi box da öyle bir özellik yok.

Home tuşunu basili tutunca tüm açık uygulamalar gözüküyordu ve tümünü kapat modu ile hepini kapatıyordum telefon gibi düşünün

Home tuşunu basili tutunca tüm açık uygulamalar gözüküyordu ve tümünü kapat modu ile hepini kapatıyordum telefon gibi düşünün
Cihazınız ve beraberindeki iç program ile alakalı, erişilebilirlik seçeneklerine bir göz atın, kapalı ile açın, ilgili programınızın tam olarak ne olduğunu tespit etmeniz gerekiyor. (siz kurmadıysanız büyük olasılıkla sistem uygulamaları bölümünde görünüyordur)

gerçekten harika bir uygulama öyle böyle değil para verip alasım varda
örnek link

Arkadaşlar project launcher 4.63 ü indirdim rar dosya diyor dosya acılmıyor. Fx ve cx dosya gezginin de de açmıyor hangi uygulamayı kurmalıyım

Arkadaşlar indirdim ama hala Premium sürümü satın alın diyor.. Neden?

Arkadaşlar project launcher 4.63 ü indirdim rar dosya diyor dosya acılmıyor. Fx ve cx dosya gezginin de de açmıyor hangi uygulamayı kurmalıyım
Uzantısı rar olduğu için açmayabilir bazı dosya yöneticileri. Zip olarak geçseydi açabililerdi ama sizin için bir tanesini test ettim o da RS Dosya Yöneticisi adıyla geçen.

Direkt olarak üzerine tıklayınca dosyayı tanıyor. İlerki zamanlar için aklınızda olsun bu dosya yöneticisi.

Son açılan uygulamaları kapatma özelliği olsa varsayılan Google TV Launcher'ındaki gibi güzel olurmuş yine de idare eder.

Son açılan uygulamaları kapatma özelliği olsa varsayılan Google TV Launcher'ındaki gibi güzel olurmuş yine de idare eder.
tvQuick Actions pro uygulamasını kurun kurduktan sonra içerisinde tuş atamadan son kullanılan uygulamalar seçeniğe tuş atayın ben öyle çözdüm sorunsuz kullanıyorum şuan için.

Ben artık son uygulamaları kapatmakla uğraşmıyorum, zaten pek bir şey de kapanmıyor. Kullanılmayan ram israf edilen ram demiyor muyuz yıllardır?

Geri