Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynen hiçbir IPTV açılmıyor.tamami reis gorsel olarak her bolumun resmini isterseniz teker teker atarim
aga iptv lerin hepsi aktif sadece 10 saniyelik bir islem yapsan tum apknyi sorunsuz izleyeceksin ama kimse ugarsnak istemiyor cihazlarinizin wifivayarlarina girin ip bolumunden satick sec cikan alanda hep ileriyi tikla klavyenden 5 def ahep ileribbaska bisry yapma ondan sonra gir pars tv ye herseyi izle bu kadar basit bir islemi sahibyaomaya useniyorsunuz kendi kabahtinizi apk ya atiyorsunuzAynen hiçbir IPTV açılmıyor.
Bilmiyordim.Açıklaman ve emekleriniz için teşekkürler....aga iptv lerin hepsi aktif sadece 10 saniyelik bir islem yapsan tum apknyi sorunsuz izleyeceksin ama kimse ugarsnak istemiyor cihazlarinizin wifivayarlarina girin ip bolumunden satick sec cikan alanda hep ileriyi tikla klavyenden 5 def ahep ileribbaska bisry yapma ondan sonra gir pars tv ye herseyi izle bu kadar basit bir islemi sahibyaomaya useniyorsunuz kendi kabahtinizi apk ya atiyorsunuz
sifreyi kendin koyacaksin usta ayrica aile korumasi getirdim uygulamaya iptv lerdeki arti icerikler kilitnenecek sifreyi gurupdan duyuracagimSLM Hocam Telegramda Yanlis Okumadiysam Kisiye Özel Sifre Demissiniz!
Sifreyi Nezaman ve Nerden Alacagiz?
Telegram Gurubuna Yazilmiyor Ondan Sordum.
Saygilar..
variz usta bugun yeni gurup actim ordan atakip edebikirsiniztelegramda varmısınız
Elinize sağlık mükemmel olmuşZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
yakinda uygulamaya şifre girecek sezon baslarken sifreyi bilenler kullana bilecek apk yi cunku telif yememek icin ve cok farkli iceriklerde eklene biliecek bu şekilde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 9846Ekli dosyayı görüntüle 9847
aga giris sifresi test icindi iptv lerdeki kilitkerin sifresi( qwer) budur bu sifre tum apk daki kiletler icin gecerli millet aile korumasi istedi bende boyle bir yol buldumGirişte oluştugumuz şifreyi IPTV ilgili kanalların şifresini açmada işe yaramıyor JavaScript şifresi diyor şifre nedir? birde bu şifre nerede kullanıyoruz parstv kapatıp açtım direk açılıyor şifre sorma yok
Teşekkür ederim super bir uygulama hergun yeni kisminlar ekleniyor bir sorun olacak IPTV icinde 2 zeta player ne işe yarıyor biri boş biri uygulamayı kilitliyor beyaz ekran çıkıyor uygulamayı kapatmak için uğraşıyoruz.bilgilerinizeaga giris sifresi test icindi iptv lerdeki kilitkerin sifresi( qwer) budur bu sifre tum apk daki kiletler icin gecerli millet aile korumasi istedi bende boyle bir yol buldum
zeta player ts yayinlarini oynatiyor bende farkindayim ama onu acinca kanal degisimi icin playeri ust kismina dokunun palyer kendini kapatip listeyi aciyor onu daha degisik bir sistem kurmam lazim ona aslinda cok degerli bir player hic html kodu ts yayini oynatamaz cok ugrastim yapmak icin ama boyle ufak defek sorunlar kötü ediyor playeriTeşekkür ederim super bir uygulama hergun yeni kisminlar ekleniyor bir sorun olacak IPTV icinde 2 zeta player ne işe yarıyor biri boş biri uygulamayı kilitliyor beyaz ekran çıkıyor uygulamayı kapatmak için uğraşıyoruz.bilgilerinize
reis zeta playeri duzelttim simdi video cekiliyor artik uygulamyi beyaz ekrana atmayacak telegramda gurubumdaysan ordan videoyu izlersiniz daha temiz kullanim usta zeta player cok degerli hem ts hemde m3u8 oynatma yetenegine sahip bunu ancak vlc veya mx player turu playerlerde yapabiliyorsun html de ikisi bir arada olmuyor hatta ts hic olmuyorduTeşekkür ederim super bir uygulama hergun yeni kisminlar ekleniyor bir sorun olacak IPTV icinde 2 zeta player ne işe yarıyor biri boş biri uygulamayı kilitliyor beyaz ekran çıkıyor uygulamayı kapatmak için uğraşıyoruz.bilgilerinize
Teşekkür ederim super bir uygulama hergun yeni kisminlar ekleniyor bir sorun olacak IPTV icinde 2 zeta player ne işe yarıyor biri boş biri uygulamayı kilitliyor beyaz ekran çıkıyor uygulamayı kapatmak için uğraşıyoruz.bilgilerinize
reis bu android zaten bagzi abilerimiz vestel android tv ye dahi kuranlar var telefon tablet tvbox hepsine oluyorEkli dosyayı görüntüle VID_20250721_012115_799.mp4Ekli dosyayı görüntüle VID_20250721_011426_583.mp4merhaba guzel bir program olmus emeklerinize saglık bir sey istiyecegim yanlıs anlamazsanız acaba bu programın Android tv yada tablet surumu olacak mı ? olursa cok iyi olur diye dusunuyorum