Öneri Pars TV (Versiyon 3)

gelstirdigim özel player sayesinde artik tum iptv linklerini oynata biliyorum sadece sonu m3u8 olmadan oynamiyordu simdi artik tum formattaki iptv yayinlarini oynata biliyorum iyi seyirler

Iptv güzel olmuş arada birkaçı hata mesajı veriyor ama genel olarak Süper ötesi filmler Dünya kanallar..... Herşey var ne olsun

Aynen hiçbir IPTV açılmıyor.
aga iptv lerin hepsi aktif sadece 10 saniyelik bir islem yapsan tum apknyi sorunsuz izleyeceksin ama kimse ugarsnak istemiyor cihazlarinizin wifivayarlarina girin ip bolumunden satick sec cikan alanda hep ileriyi tikla klavyenden 5 def ahep ileribbaska bisry yapma ondan sonra gir pars tv ye herseyi izle bu kadar basit bir islemi sahibyaomaya useniyorsunuz kendi kabahtinizi apk ya atiyorsunuz

aga iptv lerin hepsi aktif sadece 10 saniyelik bir islem yapsan tum apknyi sorunsuz izleyeceksin ama kimse ugarsnak istemiyor cihazlarinizin wifivayarlarina girin ip bolumunden satick sec cikan alanda hep ileriyi tikla klavyenden 5 def ahep ileribbaska bisry yapma ondan sonra gir pars tv ye herseyi izle bu kadar basit bir islemi sahibyaomaya useniyorsunuz kendi kabahtinizi apk ya atiyorsunuz
Bilmiyordim.Açıklaman ve emekleriniz için teşekkürler....👍💫

yakinda uygulamaya sifre girecek telegram kanali actim gelismeleri ordan takip edebileceksiniz

SLM Hocam Telegramda Yanlis Okumadiysam Kisiye Özel Sifre Demissiniz!
Sifreyi Nezaman ve Nerden Alacagiz?
Telegram Gurubuna Yazilmiyor Ondan Sordum.
Saygilar..

SLM Hocam Telegramda Yanlis Okumadiysam Kisiye Özel Sifre Demissiniz!
Sifreyi Nezaman ve Nerden Alacagiz?
Telegram Gurubuna Yazilmiyor Ondan Sordum.
Saygilar..
sifreyi kendin koyacaksin usta ayrica aile korumasi getirdim uygulamaya iptv lerdeki arti icerikler kilitnenecek sifreyi gurupdan duyuracagim

Girişte oluştugumuz şifreyi IPTV ilgili kanalların şifresini açmada işe yaramıyor JavaScript şifresi diyor şifre nedir? birde bu şifre nerede kullanıyoruz parstv kapatıp açtım direk açılıyor şifre sorma yok

Girişte oluştugumuz şifreyi IPTV ilgili kanalların şifresini açmada işe yaramıyor JavaScript şifresi diyor şifre nedir? birde bu şifre nerede kullanıyoruz parstv kapatıp açtım direk açılıyor şifre sorma yok
aga giris sifresi test icindi iptv lerdeki kilitkerin sifresi( qwer) budur bu sifre tum apk daki kiletler icin gecerli millet aile korumasi istedi bende boyle bir yol buldum

aga giris sifresi test icindi iptv lerdeki kilitkerin sifresi( qwer) budur bu sifre tum apk daki kiletler icin gecerli millet aile korumasi istedi bende boyle bir yol buldum
Teşekkür ederim super bir uygulama hergun yeni kisminlar ekleniyor bir sorun olacak IPTV icinde 2 zeta player ne işe yarıyor biri boş biri uygulamayı kilitliyor beyaz ekran çıkıyor uygulamayı kapatmak için uğraşıyoruz.bilgilerinize

Teşekkür ederim super bir uygulama hergun yeni kisminlar ekleniyor bir sorun olacak IPTV icinde 2 zeta player ne işe yarıyor biri boş biri uygulamayı kilitliyor beyaz ekran çıkıyor uygulamayı kapatmak için uğraşıyoruz.bilgilerinize
zeta player ts yayinlarini oynatiyor bende farkindayim ama onu acinca kanal degisimi icin playeri ust kismina dokunun palyer kendini kapatip listeyi aciyor onu daha degisik bir sistem kurmam lazim ona aslinda cok degerli bir player hic html kodu ts yayini oynatamaz cok ugrastim yapmak icin ama boyle ufak defek sorunlar kötü ediyor playeri

reis zeta playeri duzelttim simdi video cekiliyor artik uygulamyi beyaz ekrana atmayacak telegramda gurubumdaysan ordan videoyu izlersiniz daha temiz kullanim usta zeta player cok degerli hem ts hemde m3u8 oynatma yetenegine sahip bunu ancak vlc veya mx player turu playerlerde yapabiliyorsun html de ikisi bir arada olmuyor hatta ts hic olmuyordu 👍

zeta player kaldirildi apkyi cok beyaz ekrana atiyordu vavoo kapatildi calisan tek vavoo canli tv ler bolumune alindi iyi seyirler

merhaba guzel bir program olmus emeklerinize saglık bir sey istiyecegim yanlıs anlamazsanız acaba bu programın Android tv yada tablet surumu olacak mı ? olursa cok iyi olur diye dusunuyorum

Son düzenleme:

Geri