Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sadece linkedin o da mecburiyetten artık ücretsiz arama çok sıktıBenim yok valla kaçak tatlı geliyor
TRT de olan maça bile kaçak bakmak tatlı geliyor
Sizlerin varmı para verdiğiniz bir uygulama
LinkedIn neden usta iş ilanları vs kariyer şeysi değil mi o ücretli sürümü ne fark varsadece linkedin o da mecburiyetten artık ücretsiz arama çok sıktı
iş aradığın şirketteki cv'leri görmek için lazım, ücretsiz de görebiliyorsun ama araması problemLinkedIn neden usta iş ilanları vs kariyer şeysi değil mi o ücretli sürümü ne fark var
LinkedIn' görünürlük açısından iyi diye biliyorumiş aradığın şirketteki cv'leri görmek için lazım, ücretsiz de görebiliyorsun ama araması problem
yurtdışında en iyisi diyorlar ama Türkiye'de yine hüsranLinkedIn' görünürlük açısından iyi diye biliyorum
Türkiye'de iyi olan tek şeyyurtdışında en iyisi diyorlar ama Türkiye'de yine hüsran![]()
Spowlo ve spotxbash tavsiye ederimNeredeyse ilk çıkıtğından beri spotify premiumbaşka da yok diğer hepsi malum
![]()
Benim o da var 400 tl'ye aldimdi. Simdi 3 lahmacun ye birsey icme 400 tltelevizo apk
Şunu söylemek istiyorum ki kaçak diye birşey yoktur aslında. Eğer İnternet kullanıyorsanız ve onun parasını veriyorsanız bilin ki iletişim de özgürlük denizindesiniz. Bu sistem bu yüzden kuruldu asıl amacı çok farklıydı ve amacına ulaşıldı Yahudiler bunu biliyorlardı...Benim yok valla kaçak tatlı geliyor
TRT de olan maça bile kaçak bakmak tatlı geliyor
Sizlerin varmı para verdiğiniz bir uygulama
Yani ben peynir alıyorum ve bunu seninle paylaşıyorumŞunu söylemek istiyorum ki kaçak diye birşey yoktur aslında. Eğer İnternet kullanıyorsanız ve onun parasını veriyorsanız bilin ki iletişim de özgürlük denizindesiniz. Bu sistem bu yüzden kuruldu asıl amacı çok farklıydı ve amacına ulaşıldı Yahudiler bunu biliyorlardı...
Kacak var kardesim olur mu. Fakat bos zamaninizi degerlendirmek zorundasiniz ve elinizdeki seceneklerle en iyisini yapmaya calisiyorsunuz. Simdi kendall jenner sizi en iyi restoranda bedava yemege davet etti gitmeyecek misiniz. Yayincilar kendi siber guvenligini saglayamadi diye gozumuzu mu kapatalimŞunu söylemek istiyorum ki kaçak diye birşey yoktur aslında. Eğer İnternet kullanıyorsanız ve onun parasını veriyorsanız bilin ki iletişim de özgürlük denizindesiniz. Bu sistem bu yüzden kuruldu asıl amacı çok farklıydı ve amacına ulaşıldı Yahudiler bunu biliyorlardı...
Aslında tam olarak öyle değil sen peynir alıyorsun eğer onu internet kafede yiyorsan benimle paylaşmak zorunda kalıyorsunYani ben peynir alıyorum ve bunu seninle paylaşıyorum![]()
Benim demek istediğim farklı birşey bazı şeylere göz yumuyorlar isteseler izin vermezler zatenKacak var kardesim olur mu. Fakat bos zamaninizi degerlendirmek zorundasiniz ve elinizdeki seceneklerle en iyisini yapmaya calisiyorsunuz. Simdi kendal jenner sizi en iyi restaurantta bedava yemege davet etti gitmeyecek misiniz. Yayincilar kendi siber guvenligini saglayamadi diye gozumuzu mu kapatalim