Parasını vererek üye olduğunuz bir uygulama var mı

Benim demek istediğim farklı birşey bazı şeylere göz yumuyorlar isteseler izin vermezler zaten
Ben sizin demek istediginizi cok iyi anladim. Yakalayamayanlar var, ugrasmayanlar var ve takip etmek icin kasıtlı havuz olusturanlar var

Yo
Ben sizin demek istediginizi cok iyi anladim. Yakalayamayanlar var, ugrasmayanlar var ve takip etmek icin kasıtlı havuz olusturanlar var
Misal vereyim : Şuan Amerikan TV APP ve Polonya nin WEEB TV linkleri ortalarda geziniyor ve çoğu kişi tarafından izleniyor. Bu adamlar bilmiyorlar mı linklerin izlendiğini biliyorlar ama buna bir vakte kadar göz yumuyorlar ve yummak zorunda kalıyorlar. O zaman bütün hepsi çıksınlar internet ortamindan eskisi gibi sadece dekoder satsinlar 😄

Netflix
Televizo
Tivimate, Projectivy Launcher
Tvquickactions pro
Bluetooth Keybord Mouse Pro

Kısaca işime yarayan ve kullanışlı bulduğum her uygulamayı fiyatı ve abonelik şartları makulse satın alıp destek olurum.

Aranızda bir ben çıktım free hayat yaşayan
Ben hiç bir şeye para vermiyorum 😀

Netflix
Televizo
Tivimate, Projectivy Launcher
Tvquickactions pro
Bluetooth Keybord Mouse Pro

Kısaca işime yarayan ve kullanışlı bulduğum her uygulamayı fiyatı ve abonelik şartları makulse satın alıp destek olurum.

Benim bluetooth klavye ve mouse'da parali sahi

zamanında biraz istanbul kıyamet vakti için para harcadım onun haricinde hiçbir oyun,uygulama,film,dizi,müzik,tv hiçbirinde aboneliğim yok ihtiyaçta duymuyorum açıkçası ne lazımsa herşeyi bulabiliyorum.

Kaspersky

O oyun hâlâ var 😀
evet ama ilk tadı yok günler geceler verdik emekle ama bir hile çıktı kopya meselesi ve bazı yönetimsel hatalar oyundan koparttı şimdi yeniden toparlıyorlar herşey çok güzel olacak ama ben dönermiyim bilmiyorum :)

Tod, tabii ,Disney, YouTube premium aile.( Hesap yöneticisi benim. Kimseden ücret almıyorum)
Hepsinin aylık maliyeti 260₺. Düzgün kampanyalarla minimum şekilde legal kullanıp destek olunabilir

Tod, tabii ,Disney, YouTube premium aile.( Hesap yöneticisi benim. Kimseden ücret almıyorum)
Hepsinin aylık maliyeti 260₺. Düzgün kampanyalarla minimum şekilde legal kullanıp destek olunabilir
Yok hocam alerji yapar bizde legal şeyler 😀😀😀

Geri