Parasını vererek üye olduğunuz bir uygulama var mı

Benim yok valla kaçak tatlı geliyor 😅
TRT de olan maça bile kaçak bakmak tatlı geliyor 😅
Sizlerin varmı para verdiğiniz bir uygulama
sadece linkedin o da mecburiyetten artık ücretsiz arama çok sıktı

Amazon prime mobil - paket alırken kendisi veriyor. Yansıtarak kullanabiliyorum. Aylık olarak bu var.
Onun dışında hepsiburada blutv(max) üyeliği veriyordu satanlar var 100 tl'ye almıştım. Bu da yıllıktı.
Başka bir üyelik satın almadım herhalde :D tvbox cihazını alınca bazı uygulamaları satın almıştım tek seferlik olarak. (m3uiptv premium(220tl), nextv(100tl), atvtools pro, atv launcher pro(kullanmıyorum :D 21 tl) iptvsmartplayer(3-5tlx2 android+mac), iptv smart player pro(ücretsiz), ppsspp gold (75tl), rotation control pro (ücretsiz), stick remote control (ücretsiz), tv quick actions pro (140 tl), mac ve iosda kontrol etmek için remote programları var iki tane onları da ücretsiz almıştım. )
Ücretsiz uygulamaları takip ediyorum yakalarsam hemen alıyorum :D eğer uygun ücretliyse satın aldıklarım da oluyor.

Atvtools ve TvQuick Actions. Fiyatlarda çok uygun. Sınırsız. Biri 50 diğeri 150 civarı gibi bir şeydi. Amazon prime kardeşimden, Disney kuzenin üyeliğinden giriyorum. Kardeşimde Netlixte var ama artık aynı haneden olam durumunda giremiyorum. Sürekli onay istemek durumu olduğu için artık kullanmıyorum. Birde tv+ plus var.

Benim yok valla kaçak tatlı geliyor 😅
TRT de olan maça bile kaçak bakmak tatlı geliyor 😅
Sizlerin varmı para verdiğiniz bir uygulama
Şunu söylemek istiyorum ki kaçak diye birşey yoktur aslında. Eğer İnternet kullanıyorsanız ve onun parasını veriyorsanız bilin ki iletişim de özgürlük denizindesiniz. Bu sistem bu yüzden kuruldu asıl amacı çok farklıydı ve amacına ulaşıldı Yahudiler bunu biliyorlardı...

Şunu söylemek istiyorum ki kaçak diye birşey yoktur aslında. Eğer İnternet kullanıyorsanız ve onun parasını veriyorsanız bilin ki iletişim de özgürlük denizindesiniz. Bu sistem bu yüzden kuruldu asıl amacı çok farklıydı ve amacına ulaşıldı Yahudiler bunu biliyorlardı...
Yani ben peynir alıyorum ve bunu seninle paylaşıyorum 😀

Kacak var kardesim olur mu. Fakat bos zamaninizi degerlendirmek zorundasiniz ve elinizdeki seceneklerle en iyisini yapmaya calisiyorsunuz. Simdi kendall jenner sizi en iyi restoranda bedava yemege davet etti gitmeyecek misiniz. Yayincilar kendi siber guvenligini saglayamadi diye gozumuzu mu kapatalim

Son düzenleme:
Kacak var kardesim olur mu. Fakat bos zamaninizi degerlendirmek zorundasiniz ve elinizdeki seceneklerle en iyisini yapmaya calisiyorsunuz. Simdi kendal jenner sizi en iyi restaurantta bedava yemege davet etti gitmeyecek misiniz. Yayincilar kendi siber guvenligini saglayamadi diye gozumuzu mu kapatalim
Benim demek istediğim farklı birşey bazı şeylere göz yumuyorlar isteseler izin vermezler zaten

Geri