Paneli yanan Vestel 55O9800TT televizyon için ücret iadesi mi alınmalı, değişim mi yapılmalı?

ultrasoner

Paylaşımcı
Konular
8
Ürün

Vestel 55O9800TT 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart OLED TV​

Benim sorunum bu üründe panel yanması sorunu oluştu vestel bana ulaştı ve isterseniz değişim isterseniz ücret iadesi yapabiliriz dediler ben bu ürünü 2024 ocak ayında 25.999 tl ücretle aldım ama garanti süresi 2027 yılında sona eriyor değişim istersem garanti süresi uzamıyor ama aynı sorunun oluşma ihtimali de var ücret iadesi istesem aynı özelliklerde oled panel android işletim sistemli cihazı bana sundukları iade ücreti olan 40bin tl ile alamıyorum önümde üç seçenek var
1. Seçenek ücret iadesi
2. Seçenek ürünün değişimi
3. Seçenek tüketici hakem heyetine başvurmak
Sizce ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var

Aynı özelliklerde ve android işletim sistemli cihaz araştırması yaptım çoğu televizyon üreticileri kendi isletim sistemlerini kullaniyor android bulmakta zor benim için işletim sistemi önemli çünkü dilediğim bütün uygulamaları kurabiliyorum cihaza o yüzden oled ve işletim sistemi cok onemli benim icin

Güncel durum: Beni tekrar aradılar ve ürünün başka depoya sevkiyatından dolayı karar vermemi istediler yani şuan ürün değişimi istemezsen yarın bu ürüne ulaşamacağımı söylediler bende ücret iadesi talep edecegimi belirttigimde bana 2024 ocak ayında ürünü aldığım ücret üzerinden yani 25.999 tlyi iade edebileceklerini, sabah aradıklarında 40bin tl olan ücret hesaplamasında bir yanlışlık olduğunu söylediler ben bunları bilinçli bir şekilde beni sıkıştırmak için yaptıklarını zaten biliyorum ürünün değişimini kabul etmek durumunda kaldım yani sen haklı bile olsan haksız duruma düşüyorsun tüketiciye geçmiş olsun

55", OLED, QLED, 4K, Android olan modelleri listeledim. Bence 40k yı al, attığım listeden birini seç. Fazla kalan parayla da fakir sevindir.

aynı ürün bendede var. android olası tek kumanda olması vede oled olması çok iyi vestel bunları bir araya getirmiş, tek kötü yanı yazılım ve işlemci, inanılmaz yavaş kanal geçişleri berbat ve arada bir takılıyor hiç hareket yok. fişten çekmeden düzelmiyor. bozulmasını ve bir an önce yenisiyle değiştirilmesini bekliyorum. garantisi devam ediyor.​

Bir tanıdık da buna benzer sorun olmuştu, müşteri memnuniyeti olarak üst modeli az bir farkla vermişti, biraz bastırın isterseniz ...

Güncel durum: Beni tekrar aradılar ve ürünün başka depoya sevkiyatından dolayı karar vermemi istediler yani şuan ürün değişimi istemezsen yarın bu ürüne ulaşamacağımı söylediler bende ücret iadesi talep edecegimi belirttigimde bana 2024 ocak ayında ürünü aldığım ücret üzerinden yani 25.999 tlyi iade edebileceklerini, sabah aradıklarında 40bin tl olan ücret hesaplamasında bir yanlışlık olduğunu söylediler ben bunları bilinçli bir şekilde beni sıkıştırmak için yaptıklarını zaten biliyorum ürünün değişimini kabul etmek durumunda kaldım yani sen haklı bile olsan haksız duruma düşüyorsun tüketiciye geçmiş olsun
Vestel hayatta almam

aynı ürün bendede var. android olası tek kumanda olması vede oled olması çok iyi vestel bunları bir araya getirmiş, tek kötü yanı yazılım ve işlemci, inanılmaz yavaş kanal geçişleri berbat ve arada bir takılıyor hiç hareket yok. fişten çekmeden düzelmiyor. bozulmasını ve bir an önce yenisiyle değiştirilmesini bekliyorum. garantisi devam ediyor.​

cihazda ki gereksiz uygulamalari kaldirdim shizuku ve canta uygulamalari yardimiyla o yuzden benim kullandigim cihaz gayet hizli herşeyinden memnundum acıkcası ama panelde yanma oldu acaba sizde de ayni sorun var mi ve ne zaman aldiniz cihazi merak ediyorum şimdi ayni cihaz gelecek onda da iki yil sonra panel yanmasi oluşur mu diye

EN MANTIKLI seçenek → Tüketici Hakem Heyetine başvurmak.
Baski altinda bana zorla urun degisimi yaptirdilar bunu arastiricam ses kayitlarim mevcut vestelden arayan yetkili kadin bana bugun urunun sevkini yapmazsak yarin ayni urunu bulamayacagini soyledi ve bu sefer de urunu fatura fiyatindan ucret iadesi olacagini soyledi dusunmeye firsatim olmadi acikcasi o yuzden urun geldikten sonra biraz arastirip tuketici hakem heyetine basvurmak istiyorum

Bir tanıdık da buna benzer sorun olmuştu, müşteri memnuniyeti olarak üst modeli az bir farkla vermişti, biraz bastırın isterseniz ...
Maalesef dedigim gibi vestelin suan guncel stoklarinda oled panelli televizyon yok ayrica kendi isletim sistemlerini kullaniyorlarmis ben zaten bu urunu oled ve android diye almistim bana Qled vermeleri benim icin dezavantaj olurdu

Vestel hayatta almam
Hocam yemin ediyorum bir hata yaptim ve zamaninda aldim gercekten vestel pismanliktan oteye gidemedi benim icin ayrica buzdolabi da almistik bir fotograf aticam buraya ne demek istedigimi anlayacaksiniz

Geri