Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Diğer benzer paylaşımlardan farklı olarak daha önce hiç olmadığını söylediğiniz, tesadüf bulduğunuz nedir?bu konuya netlik ngetirwyim sinetech ozel formunu begeniyorum yeni katildim . emegi olanlara teskkur ediyorumm bu konunun altina yaziyorum yeni buldugum herseyi burda paylascam ozel bu paslihi takip eden .izleyip tesekkur edenler faydalanacak
Madem öyle banada özelden atar mısın kardeşimarkadaslar cok iyi o zaman paylasim yapayin hazirlanin bence su ana kadarki en iyi si ama tek ricam kimse biryerde paylasmasin sozmu herkesten binsoz alayim
de haydi alayım bimbayitum bombalar burda burda begeni yorum ataana orjinelden farki olmayan linkleri paylascam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
özelden atar mısıngoruntusu kalitesi iyi paylassam patlarmi acaba iyi bilenler yazsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
devami geliyorrrrrr
Guncelll devami icin begeni yorum superrrrlerr
devammmm geliyor..
3.....
4 ....
5Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
6Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
8
Bekliyoruz bombayıde haydi alayım bimbayi
goruntusu kalitesi iyi paylassam patlarmi acaba iyi bilenler yazsin
Ben birşey demedim ki arkadaşa cevap verdimhepsine baksaydin orjinaliyle ayni olan atttim bak madeni buldum diyorum takipte kal izle
baba atsanatum bombalar burda burda begeni yorum ataana orjinelden farki olmayan linkleri paylascam