Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam şimdilik oldu ama dediginiz gibi bir sorun olursa ne yapmamız lazım başka nşr yöntem varsa soyleye bilirmisinizwindows sistemi pc bios ayarlarinda tpm ve ftpm gibi güvenlik ayarlariyla oynamanizi pek tavsiye etmem. sonra pc hic giris yapamaz duruma gelirsiniz sifirdan kurulum yapmak zorunlu olur.
elindeki pc sistemiyle alakali hic bilgim olmadigi icin sana söyle böyle yap demem tamamen yanlis olur. sonra elindekinide tüm kaybedersin ben sadece uyari amacli ortaya yazdim pc cok hassas ayarlariyla oynanma yapilmamasi icin. simdilik oldu diyorsaniz bence daha fazla oynama yapmayin derim.Hocam şimdilik oldu ama dediginiz gibi bir sorun olursa ne yapmamız lazım başka nşr yöntem varsa soyleye bilirmisiniz
Bende ufaklıklar için oyun bilgisayarı topladım ama hiç online oyun yok , oynarsak beraber oyunuyoruz offline oyunları yada arkadaşları olursa, eski bir internet cafeci olarak nacizane tavsiyemdir lütfen yanlış anlamayın, online oyunlarda hırs küfür kavga vs önü alınmaz şeyler oluyor, eğitimden uzaklaşıyor çocuklar...Ogluma oyun bilgissyarı aldım volarant diye bşr oyun var van 9003 hatası verip oyundan atıyor yardımcı olabilirmisiniz