Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bende severim iyi firma güzel uygulamaları var, ama temizlik için Wise Disk öneririm hafif ve işini iyi yapıyor FREEBen artık herşey çin IOBIT'in programlarını kullanıyorum. Temizleme, driver, program güncelleme vs. vs.
Malwarebytes nedense o programları virüs olarak algılıyorBen artık herşey çin IOBIT'in programlarını kullanıyorum. Temizleme, driver, program güncelleme vs. vs.
Malwarebytes yerine deMalwarebytes nedense o programları virüs olarak algılıyor
Hakan bey katkı olması açısından Superantispyware full versiyonunu isteyen arkadaşlar bu linkten indirip kullanabilirMalwarebytes yerine deZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.öneririm buda detaylı temizlik yapabiliyor...
Teşekkür ediyorum , özellikle ben istiyordum zatenHakan bey katkı olması açısından Superantispyware full versiyonunu isteyen arkadaşlar bu linkten indirip kullanabilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim katkım olduysa ne mutlu sevindimTeşekkür ediyorum , özellikle ben istiyordum zaten![]()
Hakan bey katkı olması açısından Superantispyware full versiyonunu isteyen arkadaşlar bu linkten indirip kullanabilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
https://forum.sinetech.tr/konu/windows-u-etkinlestir-yazisindan-kurtulma-script.1242/Windows'u etkinleştirin için ürün kodu
yıldızlardan açılmıyor link yeniler misiniz ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
yıldızlardan açılmıyor link yeniler misiniz ?
özel bir yöntem mi var acaba yine açılmadı linkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.h i t s.com/free-windows-10-product-key/
Boşlukarı birleştirin
"it" kelimesini sanırım forum sansürlüyoryıldızlardan açılmıyor link yeniler misiniz ?