Otomatik driver güncellemek için...

özel bir yöntem mi var acaba yine açılmadı link
Valla sanırım yasaklı kelimeye denk geldik sitenin adını yazınca *** ekliyor bende aralarında boşluk bıraktım linkin

Birde bunun Rar şifresi lazım bana ( SUPERAntiSpyware.Pro.10.0.1270_x64 )

Valla sanırım yasaklı kelimeye denk geldik sitenin adını yazınca *** ekliyor bende aralarında boşluk bıraktım linkin

Birde bunun Rar şifresi lazım bana ( SUPERAntiSpyware.Pro.10.0.1270_x64 )
Paylaşım yapan arkadaş @furkan1907 ona soralım şifre nedir ?

Bende severim iyi firma güzel uygulamaları var, ama temizlik için Wise Disk öneririm hafif ve işini iyi yapıyor FREE :)

*** SSD desteği de var...
Windows sistem temizliği için üçüncü parti yazılımlar kullanmanıza gerek yok arkadaşlar. Windowsun kendi içindeki terminalleri "CMD ve PowerShell" komutlarıyla daha derinlemesine ve detaylı temizlik yapabilirsiniz. PowerShell veya CMD ile sisteminizi temizlemek için kodlar:

PowerShell veya CMD terminalerinden dilediğinizi yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları sırasıyla girin

DISM ile WinSXS klasörünün Analizi ve Temizliği

Analiz Komutu :
"dism.exe /Online /Cleanup-Image /AnalyzeComponentStore"

Temizlik Komutu : "dism.exe /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup"

Derin Temizlik : "Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase"

SP (servis paketi) kalıntılarını Temizleme : " dism /online /Cleanup-Image /SPSuperseded"

Otomatik Güncellemelerin Biriktiği Klasörün Temizliği :

Güncelleme Birikintilerini Silebilmek İçin Servisi Durdurma ve Başlatna : "net stop wuauserv" Bu komut sonrasında

"C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\" Klasörünün içeriğindeki her şeyi silip ardından durduğunuz servisi bu komutla
"net startwuauserv" tekrar çalıştırabilirsiniz.

770 tane takip çerezi buluyor namıssız google yerleştirmiş bunları ticari takip çerezleri fakat program burda süreli hata verip kapanıyor. Sanırım ücretsiz ile devam etmem gerekecek
işini iyi yapıyor , ben hafta da 1 kullanıyorum memnunum ;)

Bende hata verip kapanıyor :(

Şimdilik deneme sürümü kullanıyorum
inan o bile yetiyor, full olunca sadece seni daha fazla uyarıyor otomatiğe alıyor çoğu şeyi, ben öyle gördüm yani :)

Onunda deneme sürümü bitti :( bende
Bu işinizi görür diye düşünüyorum hocam indirmeden önce her ihtimale karşı Windows Defenderi devre dışı bırakın
Rar şifresi 12345
Malwarebytes Full Final Sürümü
Katılımsız sürüm olduğu için setupu çalıştırın sağ alt köşede kurulum tamamlandı yazısını görene kadar bekleyin

Son düzenleme:
Bu işinizi görür diye düşünüyorum hocam indirmeden önce her ihtimale karşı Windows Defenderi devre dışı bırakın
Rar şifresi 12345
Malwarebytes Full Final Sürümü
Katılımsız sürüm olduğu için setupu çalıştırın sağ alt köşede kurulum tamamlandı yazısını görene kadar bekleyin
Bunu kurdum şimdilik.

Performansına bakacağım iş yapmazsa malwarebytes yüklerim

https://forum.sinetech.tr/konu/malware-hunter-pro-1-yillik-promosyon-kacirmayin.1594/

Geri