Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Yardım lütfen! Arkadaşlar oturum açmadan eklentileri vsairleri kurdum şimdi Total yedek alıp Back-Up ile hesabıma mevcut kurulumları nasıl taşırım .

Yardım lütfen! Arkadaşlar oturum açmadan eklentileri vsairleri kurdum şimdi Total yedek alıp Back-Up ile hesabıma mevcut kurulumları nasıl taşırım .
Yapılabileceğini sanmıyorum.

Nuvio kurulum sıralamsını tekrar ysyınlarmısınız

Hesabımdan attı giriş yapamıyorum bu sorunu yasayan var mı sitesindende uygulamadanda giriş yapamıyorum failed diyor sizdede aynı mı?

onların yedeklenmesi yok hesapla giriş yaparsan etklentiler silinir

Yeni bir Tür Kaynağı Daha Cikmis Arkadas nasil yapmissa site icerikleri ana sayfada gözüküyor @manitux hocam su tarz seyler yapilamaz mı?

Kayit Olun Manifest Dosyası Olusturun

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Yoksa Repo Calismaz

1000008385.jpg

Son düzenleme:
Su manifesti eklentilere yapistirin çalışacak mi sizde yoksa üye olanlara ayri ayrı mı link tanımlanıyor linke tıkladıktan sonra kopyalayın

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ben bu linki denedim kataloglar vs geldi ama tıklayınca dizi ya da filmlere açılmadı. Düzenle kısmından üyelik oluşturup denedim o zaman açıldı.

Ben bu linki denedim kataloglar vs geldi ama tıklayınca dizi ya da filmlere açılmadı. Düzenle kısmından üyelik oluşturup denedim o zaman açıldı.
O zaman kisiye özel sanırım herkese özel bir anahtar veriyor üye olun repo icin

Uzun link .json ile Bende motorcity filmi açtı , asia katalogları çalışmıyor
Üye olun kisiye özel bir sifreleme var sanırım ama Eklenti cloudstream gibi çalışıyor siteden talep oluştur orada var

Son düzenleme:

Geri