Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Http 404 hatası alıyorum bu addon için neden acaba

izlelan ı kurarken hata veriyor. Sorunmu var hocam

@tıngırmıngır @losmagandos bana kurulum aşamasında vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Edit 1: İlgili Linkler kalın şekilde ve altı çizilidir. Bilginiz olsun.
Edit 2: 4k içerik sağlayıcılarda Türkçe alt yazıyı seçtikten sonra diyaloğa göre alt yazı senkronunu ayarlayabiliyorsunuz. Bunun için alt yazı gecikmesi alanına basın ve ardından bir menü açılacak buradan Sync veya benzeri bir şey yazacak. Tıklayın ve ardından filmin Türkçe diyalogları karşınıza gelecek. Azıcık İngilizce biliyorsanız filmde veya dizide geçen kaldığınız İngilizce repliğin TR alt yazıda aynısını seçeceksiniz.
Örnek: "I eat an apple" cümlesine uygun TR alt yazı henüz ekrana gelmedi veya geç gözüküyor.
Senkron kısmından "Ben bir elma yedim." cümlesine tıklıyoruz. Mümkün olduğunca İngilizce repliğimizin başındayken "Ben bir elma yedim" cümlesine basmanız gerekmekte, bu sefer senkronu tam olarak yapamamış olursunuz. Yani özetle İngilizce olarak diyalog tam başlayacakken " I...." sizinde hemen "Ben" ile başlayan cümleyi seçip onaylamanız gerekiyor. İlk etapta zor gelebilir ama sonrasında kullandıkça alışacaksınız, hiç de zor değil dert etmeyin :)
Edit 3: Türkçe alt yazı için "Addons" URL'si.
1)
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
(Aktif değil)

2)
(Aktif değil)

3)
(Günceldir ve aktif)

4) AI çeviri hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 4: Alt yazı senkron problemini çözeceğiniz bir video hazırladım.
yardım alabilirsiniz.
Edit 5: Nuvio 0.6.19 sürümüyle beraber içerikleri açamayanlar, önceki sürümlerden birini kurup uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Beta 0.6.17 veya Beta 0.6.18 sürümlerinden bir tanesini aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz.

Edit 6:
Önemli detaylar, Beta 0.6.19 içerik oynatamayanlar için alternatif çözüm ve Kraptor Cloudstream "Plugins" Linki için

Edit 7: Mobil versiyonda yaşanan eklediğiniz "Plugins"de ki kaynaklar gözükmüyorsa çözüm önerisi için

Edit 8:
1) TR içerik "Addons" URL'si için

2) Sinewix "Addons" URL'si için

Edit 9: Cinemeta "Addons" kesinlikle silmeyin, detaylar için

Edit 10: Trakt ve MdbList hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 11: Dizilerde Intro ve Özet Atlama butonu gözükmüyorsa bilgi için
tıklayınız.
Edit 12: Alt yazılı içerik ( 4K dahil ) izlemek isteyenler için "Plugins" önerisi. Detaylara
tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Edit 13: Nuvio'da yapmanızı tavsiye ettiğim ayarlar hakkında video hazırladım.
Edit 14: Yeni özellik rozetler hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 15:
1) Spor kanallarının olduğu eklentiye
2) Başka bir spor eklentisi için
tıklayınız.
3) Canlı Tv ve Spor Kanallarının olduğu eklentiye
Edit 16: Nuvio Desktop sürümü hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 17: Nuvio IOS ve iPadOS sürümünü indirmek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için

Edit 18: Yeni çıkan uzantılardan (plugins) haberdar olmak için
tıklayınız.
Edit 19: Nuvio'da film-dizi indirme işleminin nasıl yapıldığını
tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Tşk Ederim Hocam

Arkadaşlar nuvio kurulumu için storede kurulum dosyası yok ( Xiaomi TV Box S - 2nd Gen) cihazım. github üzerindeki universal dahil tüm kurulumları denememe rağmen kurulum yapamadım. eski bir kaç sürüm denemk istedim eğer yanlış yapmadıysam onlarda olmadı. çözümü olan varmı acaba?

Arkadaşlar nuvio kurulumu için storede kurulum dosyası yok ( Xiaomi TV Box S - 2nd Gen) cihazım. github üzerindeki universal dahil tüm kurulumları denememe rağmen kurulum yapamadım. eski bir kaç sürüm denemk istedim eğer yanlış yapmadıysam onlarda olmadı. çözümü olan varmı acaba?
Cihazınızda yeterli alan olmayabilir.
NuvioTv sürüm 1.0.0 kurmalısınız.
Görselde işaretlediklerimi deneyin sırayla,Screenshot_2026-09-28-13-39-51-318_com.android.chrome-edit.jpg üniversal kurmalı en kötü ihtimalle...

Son düzenleme:
Tv box için v7 olanı kurun Universal kutduysaniz olmamışsa v7 olanı kurun

1 gb boş alan var. denedim ama akşam tekrar denicem. sanırım uygulama merkezindende kalkmış uygulma. İlgi için teşekkür ederim
Uygulama nağazasında aramayınız, nuvio.tv adresinden tv sürümünü seçerek ilerleyin.

İndirilenler sekmesinin yerini degistirmisler önceden ayarlarda idi simdi kitaplık icinde sağ üstte almışlar

İzlediğim dizilerde bazı kaynakları seçtiğimde alakasız dizilere yönlendirebiliyor özellikle how i met your mother çok denk geliyor nedense. Kaynak için maksimum kaç eklenti kullanıyorsunuz yada tek başına yeterli olacak bir eklenti tavsiye eder misiniz tr altyazı/dublaj dizi ve film için?

İzlediğim dizilerde bazı kaynakları seçtiğimde alakasız dizilere yönlendirebiliyor özellikle how i met your mother çok denk geliyor nedense. Kaynak için maksimum kaç eklenti kullanıyorsunuz yada tek başına yeterli olacak bir eklenti tavsiye eder misiniz tr altyazı/dublaj dizi ve film için?
Ben 5 kaynak Kullanıyorum Bu Bile Cokta Alternatif İyidir Bazillarinda Yerliler Var Bazılarında Dublaj Var Bazılarında 4k Var vs vs Hepsinin Farklı Özellikleri Var

Yerliler : İzlelan - Manitux - AethelonTv

Yabancılar : CncVerse - Yorix

Son düzenleme:
Şu ana kadar gördüğüm en detaylı katalog olan Kaptain Mega Collection katalogunu çıkarttım ve sıralayıp çevirdim.
Orijinalini isteyenler için:

Merak edenler için ekran görüntüleri yükledim.

Türkçe Katalog Dosyası İndirme linki:

V1.1:

Üzerine tekrar atabilirsiniz. Silmenize gerek yok. Eskisinin yerine geçecek. Sıfırdan kuracaklar direkt bunu kursun.

Herhangi bir hata görürseniz lütfen bildirin.

- Tüm katalogların içlerinin ek bir işlem gerekmeksizin dolması gerekiyor. Dolmazsa Cinemeta, Streaming Catalogs ve AIOMetadata kurmanız gerekebilir ya da DPIbypass/VPN kullanımızdaki hatalardan (dpibypass: https/tls dns şifreleme açmamak gibi) kaynaklı olabilir.

- Katalogu indirirken Türkçe seçtim ve yapay zeka çevirisi ile karşılaştım. Hepsinin üzerinden geçmeye çalıştım. Geri bildirim verebilirsiniz.

- Tek eksik olarak göze çarpan, filmlerin adları orijinal kaldı ve yanlarında duran Collections yazısını çevirmedim. Dışarı alıp tek seferde çevirip geri yapıştırmak lazım ama çok yorucu oldu. Zaman ayıramadım daha fazla. Yapabilecek olan çıkarsa memnuniyet duyarım.

Tekrar hatırlatma. Bu bir katalog dosyasıdır. Film ve dizi gibi içerikleri barındıran bir servis sağlayıcı linkleri sağlamaz.

İyi seyirler.

Son düzenleme:
Ekliyorum bakalım nasıl olmuş

Gayet güzel olmuş eline emeğine yüreğine sağlık

Şu ana kadar gördüğüm en detaylı katalog olan Kaptain Mega Collection katalogunu çıkarttım ve sıralayıp çevirdim.
Orijinalini isteyenler için:

Merak edenler için ekran görüntüleri yükledim.

Türkçe Katalog Dosyası İndirme linki:

V1.1:

Üzerine tekrar atabilirsiniz. Silmenize gerek yok. Eskisinin yerine geçecek. Sıfırdan kuracaklar direkt bunu kursun.

- Tüm katalogların içlerinin ek bir işlem gerekmeksizin dolması gerekiyor. Dolmazsa Cinemeta, Streaming Catalogs ve AIOMetadata kurmanız gerekebilir ya da DPIbypass/VPN kullanımızdaki hatalardan (dpibypass: https/tls dns şifreleme açmamak gibi) kaynaklı olabilir.

- Katalogu indirirken Türkçe seçtim ve yapay zeka çevirisi ile karşılaştım. Hepsinin üzerinden geçmeye çalıştım. Geri bildirim verebilirsiniz.

- Tek eksik olarak göze çarpan, filmlerin adları orijinal kaldı ve yanlarında duran Collections yazısını çevirmedim. Dışarı alıp tek seferde çevirip geri yapıştırmak lazım ama çok yorucu oldu. Zaman ayıramadım daha fazla. Yapabilecek olan çıkarsa memnuniyet duyarım.

Tekrar hatırlatma. Bu bir katalog dosyasıdır. Film ve dizi gibi içerikleri barındıran bir servis sağlayıcı linkleri sağlamaz.

İyi seyirler.

v1.1
Çok fazla olmasa da, bazı çevirilerin biraz basit kaldığını gördüm ve tekrar çevirdim.
Bir tane de mantık hatası yapmışım alt kategori isminde. Düzelttim.

İndirme linki:

Son düzenleme:
Nuvio'dan m3u oynatma destek konusu açıldı nuviodan m3u linklerini izleyebilirsiniz konu

Ben buldum hocam kendi yontemimle indirmeyi hdhub gibi film boyutunu gösteren eklentilerde ise yarıyor patron4k dada ise yarar sanirim diger eklentilerde denedim olmadi indirme yapmak icin kaynaklar kisminda iken kaynağın uzerine basili tutunca indir sekmesi geliyor mesela

Ekli dosyayı görüntüle 32804
Hocam bu TV'de çalışıyor mu? Görebilmek için farklı bir collection mı kullanmak lazım.

Geri