Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Selamün aleyküm hocam artık tüm Türkçe dublaj etiketler hiçbiri çalışmıyor hem android tv hemde mobilde

Selamün aleyküm hocam artık tüm Türkçe dublaj etiketler hiçbiri çalışmıyor hem android tv hemde mobilde
Aleykümselam hocam, ilk fırsatta bakacağım. Bilgilendirme yapacağım.

Hocam selamlar geliştirici benim :) bir sorun olursa issue bırakabilirsiniz githubdan ilgilenirim

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Emeklerinize sağlık. Reponuza yeni sağlayıcı ekleme özelliği de var. Bu işe meraklı arkadaşlar inceleyip istedikleri bir siteyi ekleyebilirler. Starınızı verdik :)

Adreste yer alan bağlantıyı uzantıları ekledim 4 eklenti eklendi ancak ben bir şey görmedim. Tam olarak nereye ne yapacağız türkçe içerik için örneğin sinewix gibi ana elrana gelecek mi tam doğru bir şekilde açıklayıcı bir açıklama yaparmısınız

Adreste yer alan bağlantıyı uzantıları ekledim 4 eklenti eklendi ancak ben bir şey görmedim. Tam olarak nereye ne yapacağız türkçe içerik için örneğin sinewix gibi ana elrana gelecek mi tam doğru bir şekilde açıklayıcı bir açıklama yaparmısınız
Nuvio'nun mantığı cs gibi değil yani bunda sinewix gibi eklentileri tek yüklemek işe yaramaz cinemeta gibi kategoriler yüklemek gerekiyor o kategorilerden içeriği açmak isterseniz eklenti devreye giriyor ve izleyebiliyorsunuz.

Aleykümselam hocam, ilk fırsatta bakacağım. Bilgilendirme yapacağım.
Hocam şimdi denedim, denemeden önce özellikle uygulamayı güncellememiştim (0.7.16), eski sürüm üzerinden denedim. Bir problem yaşamadım. En güncel sürümü de denedim (0.7.18) bunda da bir problem yoktu. Sadece bütün yerli uzantılarda ki HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını çalıştıramadım, bunların güncellenmesi gerekiyor muhtemelen. Bu iki site harici bir sorun yaşamadım.

Hocam gerekli uzantı ve eklentiler kuruluysa uygulamanın arayüzü Netflix ile aynı. Tavsiye ettiğim ayarlamalar hakkında bir video hazırlamıştım, bu videoda biraz uygulamayı da tanıtmış oldum. İzlemenizi tavsiye ederim.

Hocam şimdi denedim, denemeden önce özellikle uygulamayı güncellememiştim (0.7.16), eski sürüm üzerinden denedim. Bir problem yaşamadım. En güncel sürümü de denedim (0.7.18) bunda da bir problem yoktu. Sadece bütün yerli uzantılarda ki HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını çalıştıramadım, bunların güncellenmesi gerekiyor muhtemelen. Bu iki site harici bir sorun yaşamadım.
Hocam yani bizim yapmamız gereken bir şey var mı, yoksa bekleyecek miyiz

Hocam yani bizim yapmamız gereken bir şey var mı, yoksa bekleyecek miyiz
Hayır hocam yok, uzantı geliştiricilerinin HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını güncellemesi gerekiyor.

Hayır hocam yok, uzantı geliştiricilerinin HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını güncellemesi gerekiyor.
Tamamdır hocam çok teşekkürler, tekrardan ellerinize emeğinize sağlık hazırladığınız video için

Nuvio (film/dizi uygulaması), Stremio’ya benzer şekilde çalışan bir medya platformudur. Film ve dizileri tek bir arayüzde toplayarak kullanıcıların farklı kaynaklardan içeriklere daha kolay erişmesini sağlar. Uygulama, içerikleri kategori ve arama sistemi üzerinden düzenli bir şekilde sunar ve izleme deneyimini daha pratik hale getirmeyi hedefler.
Temel mantığı, farklı platformlara tek tek girmek yerine içerikleri tek bir yerde toplamak ve hızlı şekilde izlenebilir hale getirmektir. Bu yüzden Stremio tarzı “toplayıcı/akış (streaming) merkezli” bir uygulama olarak değerlendirilebilir.

Nuvio uygulamasının kurulumunu anlattığım videoya aşağıda ki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.
Uygulamada eklenti (addon), uzantı (plugin) ve koleksiyon (collection) hazırlayan herkesin eline emeğine sağlık, çok teşekkür ediyorum.

Video linki:

Nuvio'nun Web sitesine ulaşmak için

TR Dublaj İçerik İçin URL Adresleri ( Plugins-Uzantı )

Alt yazılı ve İngilizce İçerikler İçin URL Adresleri ( Plugins-Uzantı )
@losmagandos Hocamın hazırladığı koleksiyonlara ulaşmak için
Hocam şuan sadece stabil çalışan sinewix reposu test etme imkanı buldum diğer tr dub seçenekleri çalışmıyor

Hocam şuan sadece stabil çalışan sinewix reposu test etme imkanı buldum diğer tr dub seçenekleri çalışmıyor
Denediğiniz cihaz nedir? IOS tarafında plugin (uzantı) çalışmaz.

Edit:
Birkaç gün önce bir üye daha çalışmadığını belirtmişti

Son düzenleme:
Denediğiniz cihaz nedir? IOS tarafında plugin (uzantı) çalışmaz.

Edit:
Birkaç gün önce bir üye daha çalışmadığını belirtmişti
Next 4K TVbox da deniyorum hocam

Emeklerinize sağlık. Reponuza yeni sağlayıcı ekleme özelliği de var. Bu işe meraklı arkadaşlar inceleyip istedikleri bir siteyi ekleyebilirler. Starınızı verdik :)
Evet hocam tamamen açık kaynak halde geliştirdim. Foruma bakmıyorum sürekli o sebepten bir problem olduğu zaman issue açmanız çok daha hızlı çözüme ulaştırır. İlgili meraklı arkadaşlar pr da atabilir :)

Yeni güncellemede plugins kısmı kayboldu. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba? Addons kısmı duruyor ama plugins kısmı yok.

Yeni güncellemede plugins kısmı kayboldu. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba? Addons kısmı duruyor ama plugins kısmı yok.
Tv sürümünü kastettiyseniz böyle bir sorunla karşılaşmadım. DM'den konuyla alakalı konuşabiliriz hocam.

image.jpg Ne eklersem ekleyim şöyle bi hata alıyorum bu uygulamayı çözemedim bir türlü telefondan yönetle ekliyorum orada kaydediliyor hesaptan ekliyorum eklenti olarak ordanda var ama tvde gözükmüyor pc de gözüküyor

Ekli dosyayı görüntüle 29955 Ne eklersem ekleyim şöyle bi hata alıyorum bu uygulamayı çözemedim bir türlü telefondan yönetle ekliyorum orada kaydediliyor hesaptan ekliyorum eklenti olarak ordanda var ama tvde gözükmüyor pc de gözüküyor
Tam anlamadım ama Eklenti/Uzantı tek başlık altında 2'li menü. Yani bu bir uzantı olduğu için hata alıyorsanız normal. Bu alandayken Geri tuşuna basarsanız uzantı seçim ekranını da görmeniz gerekir.
Arayüz hatası var kısaca, seçimin içinde kalıyor. Benim tahminim böyle.

Düşük ihtimalli diğer olası hatalar, url hatalı olabilir. Kendi yaptığınız bir eklenti uzantı ise github actions yapmak gerekir.

Geri