Nuvio Kurulumu Resimli Anlatım - Tv Box ve Android TV için

Sanırsam nuvio ilk çıktığında cloudstream desteği vardı fakat artık yok
Ben de sonradan eklendi olarak gördüm ilk çıktığında zaten stremio klonu gibi bir şeydi o yüzden yükleyip silmiştim. Sonra cloudstream desteği eklendi diye gördüm sanırım githubında, indirdim ama bizim pluginlerden hiçbiri çalışmadı tabi öyle olunca yine sildim.

Kendi şahsi kullanımım açısından stremio hala daha üstün kalıyor, cs desteği tam randımanlı çalışsaydı değiştirebilirdim.

ben uygulamaya laf etmedim iyi güzel dedim hatta beğendim bazı kaynaklar eksik ekleme olaslığı varsa ekleyebilirmi diye sordum mevcut olan hali bu ise yapcak bir durum yok zaten
Teşekkürler hocam ama dediğim gibi içeriği sitelerde aratmıyorum önce TMDBde olması lazım aratabilmem için TMDB'de de dediğiniz film olmadığı için doğal olarak bulmuyor

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1. Öncelikle Telefonunuza Google Play Storeden Nuvio uygulamasını İndirin ve kayıt olun.
(Kayıt Çok Kısa Sürüyor) Sonra TV ile eşleştirilecek.

2. TV'nize Google Play Storeden Tarayıcı uygulamasını indirin.

3. İndirdiğiniz Tarayıcıdan, Televizyona Nuvio indirmek için nuvio.tv adresine gidin.

4. İşaretle gösterilen TV kısmını ve sonrasında Android Tv Apk seçeneğini seçiniz.

5. Açılan sayfadan, Cihazınızın Özelliklerini Bilmiyorsanız, Universal olanı seçiniz Otomatik uyumlu sürümü yükler.

Önemli : Kurulum yaparken Basit ve Gelişmiş olarak iki seçenek sunar. Gelişmiş olanı seçiniz.

6. Uygulamayı açınız Ayarlar İçerik ve Keşif Bölümüne giriniz.

a) Eklentiler Bölümüne

b) Uzantılar Bölümüne

Satırlarını yapıştırınız.

7. Film İçeriğini Türkçe Görüntülemek için.

8. Kaynakları Güncellemek İçin .
Ayarlar, İçerik ve Keşif , Uzantılar, Depolar kısmında işaretli yere dokunun kaynak sayısı güncellenecektir.

Plugin Geliştiren Ayruki Nickli Arkadaşımıza da koşulsuz desteği için teşekkür ederiz.

İyi seyirler...
bilgilendirici paylaşım için teşekkürler hocam

1. Öncelikle Telefonunuza Google Play Storeden Nuvio uygulamasını İndirin ve kayıt olun.
(Kayıt Çok Kısa Sürüyor) Sonra TV ile eşleştirilecek.

2. TV'nize Google Play Storeden Tarayıcı uygulamasını indirin.

3. İndirdiğiniz Tarayıcıdan, Televizyona Nuvio indirmek için nuvio.tv adresine gidin.

4. İşaretle gösterilen TV kısmını ve sonrasında Android Tv Apk seçeneğini seçiniz.

5. Açılan sayfadan, Cihazınızın Özelliklerini Bilmiyorsanız, Universal olanı seçiniz Otomatik uyumlu sürümü yükler.

Önemli : Kurulum yaparken Basit ve Gelişmiş olarak iki seçenek sunar. Gelişmiş olanı seçiniz.

6. Uygulamayı açınız Ayarlar İçerik ve Keşif Bölümüne giriniz.

a) Eklentiler Bölümüne

b) Uzantılar Bölümüne

Satırlarını yapıştırınız.

7. Film İçeriğini Türkçe Görüntülemek için.

8. Kaynakları Güncellemek İçin .
Ayarlar, İçerik ve Keşif , Uzantılar, Depolar kısmında işaretli yere dokunun kaynak sayısı güncellenecektir.

Plugin Geliştiren Ayruki Nickli Arkadaşımıza da koşulsuz desteği için teşekkür ederiz.

İyi seyirler...
hocam içerik için teşekkürler cloudstream benzeri olduğu için deneme yapıcam emeğinize sağlık .

Resimli anlatım yapan Hakan2200 kardeşim öncelikle eline sağlık. Sanırım siz anlattıktan sonra Nuvio da değişiklik olmuş. Çünkü playstore ya da github dan indirip kurduğum nuvio da sizin şu bölüm yok. "Uzantılar"

Ekli dosyalar

• cfhtxob5.jpg
    cfhtxob5.jpg
    95.5 KB · Görüntüleme: 12
Resimli anlatım yapan Hakan2200 kardeşim öncelikle eline sağlık. Sanırım siz anlattıktan sonra Nuvio da değişiklik olmuş. Çünkü playstore ya da github dan indirip kurduğum nuvio da sizin şu bölüm yok. "Uzantılar"
Birkaç defa yazıldı, Google kuralları gereği playstore versiyonunda yok, ama githubdan indirirseniz var.

Çok basit bir anlatım olmuş. Kolaylıkla yaptım, teşekkürler.

Da sadece film ve dizi mi canlı yayınlar bulunmuyor mu

1. Uygulama playstoreden indirilmeyecek. nuvio.tv den indirilecek
2. Tv ye kurulum yaparken 2 seçenek sunuyor Basit ve Gelişmiş diye . Gelişmişi seçeceksiniz.

1. Uygulama playstoreden indirilmeyecek. nuvio.tv den indirilecek
2. Tv ye kurulum yaparken 2 seçenek sunuyor Basit ve Gelişmiş diye . Gelişmişi seçeceksiniz.
İşlem tamam.İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederim.

Teşekkürler cloudstream dan farkı ne dir acaba

Teşekkürler cloudstream dan farkı ne dir acaba
İkiside aynı işi görüyor.

Bu programda belirtilen uzantı 27 adet internet sitesi üzerinden film dizi arama yapıyor karşınıza getiriyor.

Clodstremdeki reponuz size kaç tane kaynaktan veri sağlıyor. Ona bakmalısınız.

Açıkçası işi programlardan ziyade, kaynaklar yapıyor.

Ben ikisininde kullanıyorum.

İkiside aynı işi görüyor.

Bu programda belirtilen uzantı 27 adet internet sitesi üzerinden film dizi arama yapıyor karşınıza getiriyor.

Clodstremdeki reponuz size kaç tane kaynaktan veri sağlıyor. Ona bakmalısınız.

Açıkçası işi programlardan ziyade, kaynaklar yapıyor.

Ben ikisininde kullanıyorum.
Teşekkürler Attığınız repo yeterlimi acaba kurmayı düşünüyorumda

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri