Nuvio Kurulumu Resimli Anlatım - Tv Box ve Android TV için

teşekkürler hocam.

Hocam film ismi alabilir miyim mümkünse? Bakmak isterim
film değilde diziler yad filmler yoktu dizipal sitesindekiler yok mesela bir kısmı yok yarı yarıya yok da denilebilir

film değilde diziler yad filmler yoktu dizipal sitesindekiler yok mesela bir kısmı yok yarı yarıya yok da denilebilir
Hocam bir örnek verirseniz daha iyi olur, ona göre ilerlerim

Hocam film ismi alabilir miyim mümkünse? Bakmak isterim
illede film ismi istersen 3 yada 4 gün oldu çıkalı sitede var ama burdan izlenmior film adı kardeşler araştırma türk filmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-08-24-23-37-43-238_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_2026-08-24-23-37-43-238_com.nuvio.app.jpg
    132.3 KB · Görüntüleme: 26
Rehber niteliğinde olmuş teşekkürler 🙏

Kaynak sayısını 27ye yükselttim
hocam eklenti senin elinde ise sana zahmet muhakkak kaynakların içine
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
bu siteyi de ekler misin en güncel ve en yeni çıkan filmler öncelikli bu site yayınlıyor birde bu film konusunda buda epey iyi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ekleme olasılığı varsa uzak şehir dizisi de hiç bir kaynak yok onuda ekler sen mesela claud streamda tv dizilierinde mevcut bütün yerli yapım diziler

Sözde cloudstream desteği var ama reddit vb yerlere de baktım birkaç tanesi dışında çalışan yok. PC sürümü olduğu için çok kullanışlı olurdu emulatöre gerek kalmazdı.

Sözde cloudstream desteği var ama reddit vb yerlere de baktım birkaç tanesi dışında çalışan yok. PC sürümü olduğu için çok kullanışlı olurdu emulatöre gerek kalmazdı.
Sanırsam nuvio ilk çıktığında cloudstream desteği vardı fakat artık yok

sana söledğim sitede soylu tutsak adlı yeni eklenmiş bir türk filmi mevcut ve burda çıkmıyor dizipal tam olarak entegre değil sanırım dizipal sitesinde mevcut tarayıcan girip bakınız nuvioda çıkmıyor

sana söledğim sitede soylu tutsak adlı yeni eklenmiş bir türk filmi mevcut ve burda çıkmıyor dizipal tam olarak entegre değil sanırım dizipal sitesinde mevcut tarayıcan girip bakınız nuvioda çıkmıyor
Hocam içerikler TMDB'den aratılıyor. TMDB'de yok ise yapabileceğim bir şey yok

Hocam içerikler TMDB'den aratılıyor. TMDB'de yok ise yapabileceğim bir şey yok
yoksa yoktur ona bişi diyeceğim yok ama siteleri eklersen onların içerğinde mevcut o sebeble bulup izlenmesi mümkün olur die düşündüm eklenmesi olası durum değilse zaten yapacak bir şey yoktur

yoksa yoktur ona bişi diyeceğim yok ama siteleri eklersen onların içerğinde mevcut o sebeble bulup izlenmesi mümkün olur die düşündüm eklenmesi olası durum değilse zaten yapacak bir şey yoktur
Hocam siteler ekli zaten fakat siz bir film, dizi arattığınızda gidip o sitede aratmıyorsunuz Cinemeta veya hangi kataloğu kullanıyorsanız çoğunluk olarak TMDB'den arama yapılıyor. sonra arkada ise eşleştirme yaparak içeriği ben tmdb den kaynaklardan arama yaptırıyorum

Hocam siteler ekli zaten fakat siz bir film, dizi arattığınızda gidip o sitede aratmıyorsunuz Cinemeta veya hangi kataloğu kullanıyorsanız çoğunluk olarak TMDB'den arama yapılıyor.
peki hocam o site ekli ise ben onu nasıl aratırsam bulabilirim
onun yöntemi varmı ben direk ara kısmına isim yazıyorum ne çıkarsa ona bakıyorum

onun yöntemi varmı ben direk ara kısmına isim yazıyorum ne çıkarsa ona bakıyorum
Hocam herhangi bir dizi film açın Smoker kaynağı var ise bilin ki o site bahsettiğiniz sitedir

Hocam Ozaman Sizde Ne Çıkarsa Deyip İzle Gitsin. Buldun da Buluyorsun.

Hocam Ozaman Sizde Ne Çıkarsa Deyip İzle Gitsin. Buldun da Buluyorsun.
ben uygulamaya laf etmedim iyi güzel dedim hatta beğendim bazı kaynaklar eksik ekleme olaslığı varsa ekleyebilirmi diye sordum mevcut olan hali bu ise yapcak bir durum yok zaten

Geri