blackshark
Paylaşımcı
üstad repon harika teşekkür ederim
Hocam nuvio için normal böyle şeyler, tmdb ile sitedeki film eşleştirme esnasında sorunlar olabiliyorBu eklenti mi başka mi bilmiyorum ama hiç a filmi açarken b filmi açılan oldu mu?
Eklenti sahibi kızmasın hangisi yapıyor bakamadım akşam ondan sorayim dedim işte geldi aklıma
Sen bakma ona orijinalini koymuşsunCS deki gibi duyuru mesajı ve domain değiştirme ayarı olabilir mi diye bakacağız Nuvio'ya. Olursa eklenir yoksa uğraşmaya değmez.
Merhaba. Bir aksilik var mı diye silip tekrar ekledim ama bende sorun olmuyor. Aşağıdaki link olduğundan emin misiniz ve aldığınız hata nedir?Merhaba.. Ben nuvio yu yeni keşfettim. Biraz acemiyim birkaç tane ekleme yaptım ama sizinkini eklemek istediğimde eklemiyor. Nuvionun internet sitesinden Account / plugins kısmına linki eklemek istediğimde eklemiyor . Ben mi hatalı yapıyorum acaba ?
Nuvio catalog addon ile aynı mı bu dostum bu yazdığın kurulmadı bende denedimHepsi çalışıyor kaynaklarin stockla
Addonsa Kur Birde Ayarlarda Entegrasyonlardan bütün kaynaklarini ac
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam Katalog bu ana sayfadaki içerikler gözükmüyorsa kurun eklentilere (addonsa) linke tıkladıktan sonra kopyalayinNuvio catalog addon ile aynı mı bu dostum bu yazdığın kurulmadı bende denedim
Bü deniyim dostum eyvallah sağolasınHocam Katalog bu ana sayfadaki içerikler gözükmüyorsa kurun eklentilere (addonsa) linke tıkladıktan sonra kopyalayin
Bü deniyim dostum eyvallah sağolasınHocam Katalog bu ana sayfadaki içerikler gözükmüyorsa kurun eklentilere (addonsa) linke tıkladıktan sonra kopyalayin
Oldu dostum sağolasın teşekkürlerHocam Katalog bu ana sayfadaki içerikler gözükmüyorsa kurun eklentilere (addonsa) linke tıkladıktan sonra kopyalayin
tşklerCloudstream eklentileri reposunda olduğu gibi az ve öz içerik olacak. İki repo paralel olarak geliştirilip güncellenecek.
Şu an 4 adet eklenti mevcut, zamanla güncellenecek.
Depoyu ara ara kontrol edip yeni pluginleri çekmek için: Nuvio/Ayarlar/İçerik ve Keşif/Uzantılar/Depolar/Manitux Nuvio Plugins menüsünden yenile butonuna basınız.
Nuvio'ya plugin olarak eklemek için url:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nuvio kurulumunda varsayılan olarak gelen Nuvio Catalog Addon ile entegre çalışır:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.{"language":"tr-TR","region":"TR"}/manifest.json
Diğer repolar ve CS için:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 32859
Hiç bir şey gizli kalmıyorHocam Katalog Ne Zaman GeliyorBirşeyler Gözüme Çarptı
Hayırlısı olsun hocam yine zor bişey deneyip olduramamışınHiç bir şey gizli kalmıyorTürkçe siteler için sorun çıkarmayacak arama sonuçları için çalışıyorum.
Plugin olarak cihaz da katalog çalıştırabilir miyim diye denemeler yaptım ama Nuvio api izin vermiyor.
Lokalde tamam ama bunun için sunucu masrafına giremeyiz. Ücretsizler de limitli.
Yani şimdilik iptal.
Nuvio'yu forklayıp istediğim kıvama getirmek fikri aklımdan çıkmıyorHayırlısı olsun hocam yine zor bişey deneyip olduramamışın![]()
Hocam temeli attiysan saglam bir çalışma ile çözersin önemli olan zaten düşünmen ve heves etmen hayırlısı olsun takip ediyorum ilginç bir proje çıkartacak gibisiniz sürekli birşeyler deniyorsunuzNuvio'yu forklayıp istediğim kıvama getirmek fikri aklımdan çıkmıyor
Cloudstream'de olduğu gibi istediğimiz bir siteyi katalog olarak kullanabilmek mesela.
Ya da bir sunucuya ihtiyaç duymadan hem katalog hem yayın linklerini aynı plugin üzerinden yapabilmek gibi.