nuvio da kullandığınız katalog ve eklentiler(depo konusu değil)

katalog düzenlemeyi webden mi yoksa uygulamadan mı yaptınız hocam
Düzenlemeyi tarayicidan yaptim sonra en son singin diyip hesabimi girdim export ettim mobildende istediğiniz seyi degistirebilirsiniz ben mesela hareket etmeyen studyolar sekmesini hareketli gif ekliyorum ondlarda hareket ediyor suanda export ettikten sonra kendi gif linkinizi urlye yapistirin kaydet diyin birkez ekledikten sonra ozellestirme yapılıyor mobildende

1000008000.jpg

ben katalog düzenlemeyi bir türlü yapamadım tarayıcıdan giremedim uygulamadan telefon qr okutuyom olmuyor katalog 27 tane mesela görünüyor isim düzenleme falan görünmüyor
Düzenlemeyi tarayicidan yaptim sonra en son singin diyip hesabimi girdim export ettim mobildende istediğiniz seyi degistirebilirsiniz ben mesela hareket etmeyen studyolar sekmesini hareketli gif ekliyorum ondlarda hareket ediyor suanda export ettikten sonra kendi gif linkinizi urlye yapistirin kaydet diyin birkez ekledikten sonra ozellestirme yapılıyor mobildende

Ekli dosyayı görüntüle 32858

ben katalog düzenlemeyi bir türlü yapamadım tarayıcıdan giremedim uygulamadan telefon qr okutuyom olmuyor katalog 27 tane mesela görünüyor isim düzenleme falan görünmüyor
Hocam yukarda kaptan sitesini attim oradan tarayiciyla gireceksin sonra setup diyip adimlari izleyecelsin orada neyo ekleyip neyi sileceginiz belli en sonda sizden nuvioaya girdiginiz mail ve sifre ile giris yaptiktan sonra import diyeceksiniz hesabiniza yükleniyor daha sonra mobilden ayarlar görünüm kolleksiyonlar diyip orada duzenleme yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Hocam yukarda kaptan sitesini attim oradan tarayiciyla gireceksin sonra setup diyip adimlari izleyecelsin orada neyo ekleyip neyi sileceginiz belli en sonda sizden nuvioaya girdiginiz mail ve sifre ile giris yaptiktan sonra export diyeceksiniz hesabiniza yükleniyor daha sonra mobilden ayarlar görünüm kolleksiyonlar diyip orada duzenleme yapabilirsiniz
bendeki sıkıntı şundan kaynaklıymış hocam şimdi farkrttim android versiyon eve android tv versiyonu farklıymış ayarlar tarafında görünen ad falan varmış tel versiyonda tv versiyonda yok

Nuvio cs gibi değil hocam kolay kastirmiyor url uzerinden o gifleri oynatiyor 7-8 sn gif bise olmuyor 😁
Oynatma işlemi yazılımsal değil donanımsal. Ama olsun cihazın gücü yettiği kadar oynatsın. Kasınca değiştirirsiniz :)

Oynatma işlemi yazılımsal değil donanımsal. Ama olsun cihazın gücü yettiği kadar oynatsın. Kasınca değiştirirsiniz :)
Valla suan bir sıkıntı yok hocam olursa gif urlsini png yaparım olay biter 😁

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri