nuvio da kullandığınız katalog ve eklentiler(depo konusu değil)

Son düzenleme:
@Massacre47
Dosya olarak paylaştığı kaptanın koleksiyonunu yükledim.streaming servisleri gif animasyon yok sabit duruyor.
Ayar kısmından baktım gif link satırları boş.
Bunu başka yerden yüklediyseniz dosya olarak paylaşırmısınız.
Teşekkürler
Ben buradan kendi sitesinden ozellestirip nuvio hesabımı girip yükledim

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkür ederim,
Bunu json dosyası olarak paylaşabilirmisiniz
Hesap olmadan kullanıyorumda bu şekilde olmuyor sanırım
Jason nasil paylaşılıyor bilmiyorum hesapsız olmaz heralde

Jason nasil paylaşılıyor bilmiyorum hesapsız olmaz heralde
Olurmu bilmiyorum ama dışa aktar dediğinizde dosya yöneticisinde json dosyası oluşuyor sanırım.
Oradan dosya indirme sitesine yüklemek gerekecek.
Uğraşmak istemezseniz de canınız sağolsun

Olurmu bilmiyorum ama dışa aktar dediğinizde dosya yöneticisinde json dosyası oluşuyor sanırım.
Oradan dosya indirme sitesine yüklemek gerekecek.
Uğraşmak istemezseniz de canınız sağolsun
Hocam bi şunu deneyin oldumu acaba

Buda nuvio stock katalog eklentilere ekle

Son düzenleme:
ben denedim hocam çalışıyor sistem koleksiyona ekledim sadece baya güzel oldu videodaki gibi eline sağlık
Rica ederim hocam calistiysa guzel ben harici olarak birde standart nuvio catalog kullanıyorum o trend filmler yeni cikacaklar felan yazanlar hep nuvio katalogun nuvio ayarlarindan baslik isimleri ve siralamasi değişebiliyor nuvio katalog eklentilerde çalıştığı icin kataloga etki etmiyor

Rica ederim hocam calistiysa guzel ben harici olarak birde standart nuvio catalog kullanıyorum o trend filmler yeni cikacaklar felan yazanlar hep nuvio katalogun nuvio ayarlarindan baslik isimleri ve siralamasi değişebiliyor nuvio katalog eklentilerde çalıştığı icin kataloga etki etmiyor
bende ayrıca cinemata açtım yetti zaten 8 katalog az var içinde yeterli geldi

Tamamdır oldu.
Kendinize göre kırpmışsınız sanırım,
Bu haliyle de güzel oldu,animasyonlar aktif oldu,servis sayısı ve diğer başlıklar azaltılmış,

Allah razı olsun,çok teşekkür ederim.
Hocam gereksizleri kirptim anime oscar cart curt vardı ana başlıklar yeterli diye düşündüm rica ederim

Hocam gereksizleri kirptim anime oscar cart curt vardı ana başlıklar yeterli diye düşündüm rica ederim
Ellerinize sağlık daha ne olsun.
Görsel olarak daha iyi oldu gif animasyonlu oldu. :)

Geri