Nextstart 4K Pro acilma sorunu

bende nividia shield var 100 e yakın apk var cihazda ne donma ne durma hiç bir şey yok.Normal tv yi nasıl hızlı kullanırsın onun gibi kullanıyorsun.cihazların kalite farkı burada ortaya çıkıyor
Benim 1150 ye aldığım next stickte de donma kasma yok
Pardon, 1172 tl imiş1000082556

Son düzenleme:
bende nividia shield var 100 e yakın apk var cihazda ne donma ne durma hiç bir şey yok.Normal tv yi nasıl hızlı kullanırsın onun gibi kullanıyorsun.cihazların kalite farkı burada ortaya çıkıyor
nivida shield next ile kıyaslanıcak bir cihaz değil cihazın kendisinde bir sorun yoksa cihazlar hemen hemen aynı ram 4 olanlar tabi daha akıcı olur andr desen 14 son sürüm kaç paralık cihaz da olursa olsun and14 sorunu varsa herkese var işlemci desen şu kullandıklarımızı zorluycak fark ettiricek bence yoktur benim işlemcim ortalama sorunsuz çünkü hafıza için bişe diyemem bende 5.7 var 8 9 apk televizo filan gayet yetiyor şuan tek dert and 14 guncellemesi indirmeye çalışıyor onun yuzunden hafıza zorlaması yaşıyorum çok dert olursa usb ile çözerim onu kısaca marka dan ziyade yazılımsal cihaz kaynaklı filan olabiliyor

emekli adama ( ben, kendim) nexstart 4k pro çok bile
şuan sorunun yok dimi launcher ile mi çözüldü ? yani and 14 de sorun yaşıyanlar dreamstar nova da yazanlar olmuştu ben 14 e o yüzden guncellemek için cihaz ile savaş içindeyim guncellerim muhtemelen ama benım box hafızası çok düşük bir ara bakıcam bişe farketmıycek guncellesem de bence launcher ile çözüldüyse normal de çözülmüş olabilir silip tekrar test edebilirsin

box konusu çok net ya tr için mi box dreamstar next bunlar google arayüzlü ortalama aynı cihaz ucuz olan en iyisi ve lisanslı ntflx filan ntflx olmasa bile 4k umrumda olmaz desen de iyi hissetiriyor playstore fılan gerisi yurt içi yine hiremco filan zevke göre tercih edilir orj market fılan takıntın yoksa botech homatic nivida paran artıkça seçenekler çoğalır ama sonuçta hepsi inat ve benzeri izliyceksen ne farkeder :)

Projectvy launcher ile gayet yeterli calışıyor gibi benim durumdakilere, boşta adamlara bazen can sıkıntısından kaşıntı gelir sanki yeni upgrade yapsak daha iyi olacak gibi hissederiz Windows ta yillarca yama ekledik durduk ya onun gibi bende ki üründe sıcaklardan zaman zaman takılma yapıyor ama ürünün yazilimindan değilde kullandığımız uygulamalardan da sorun olabilir. bu yüzden kaşıntı işte 😀

Son düzenleme:
Projectvy launcher ile gayet yeterli soruyor gibi benim.durumdakilere boşta adamlara bazen can sıkıntısından kaşıntı gelir sanki yeni upgrade yapsak daha iyi olacak gibi hissederiz Windows ta yillarca yama ekledik durduk.ya onun gibi bende ki üründe sıcaklardan zaman zaman takılma yapıyor ama ürünün yazilimindan değilde kullandığımız uygulamalardan da sorun.olabilir. bu yüzden kaşıntı işte 😀
valla ben modem ve box her akşam yatınca kapatıp sabah açıyorum ıkısı de odamda hem o açıdan olmasa bile box fişden çekip sabah yeni bir sayfa olarak açmak box içinde iyi

bu konu hep çözüm arama ile başlar sonra benim cihazım senin cihazını döver ile biter :)
Benim cihaz en dip model, markasını da hiç sevmem. Yani benim cihazım şöyle iyi demek değil aslında kastım. Varsın üç saniye daha geç açılsın. Oyun için steamdeck, monster vs var zaten, varsın bunda da oynanmasın. Okuyanlar, "hmm, 4 gb ram şart galiba" vs fikirlere kapılmasın. Git 2 ye stick vs al, kalanın üstüne 3-5 ekle, steamdeck al, bence daha mantıklı

Benim cihaz en dip model, markasını da hiç sevmem. Yani benim cihazım şöyle iyi demek değil aslında kastım. Varsın üç saniye daha geç açılsın. Oyun için steamdeck, monster vs var zaten, varsın bunda da oynanmasın. Okuyanlar, "hmm, 4 gb ram şart galiba" vs fikirlere kapılmasın. Git 2 ye stick vs al, kalanın üstüne 3-5 ekle, steamdeck al, bence daha mantıklı
steamdeck konusunda fikrim yoktu aşırı pahalı değil mi ya sen diyince baktım nedir olayı? valla bence box 1500 lerde filan satılması büyük şans 5 de olsa alınmalık bişe tercihim de tv içinde olmuyan tv gider alabiliyosam samsung lg alrıım 1.500 de verir box altına yerleştirirm

steamdeck konusunda fikrim yoktu aşırı pahalı değil mi ya sen diyince baktım nedir olayı? valla bence box 1500 lerde filan satılması büyük şans 5 de olsa alınmalık bişe tercihim de tv içinde olmuyan tv gider alabiliyosam samsung lg alrıım 1.500 de verir box altına yerleştirirm
Ben aldığımda 30 civarıydı 1tb lık oled model. El konsolu işte hocam, yatakta uzanırken kullanmak için aldım. Yurt dışından getirenler elektronikçlere bırakıyor, oradan alıyorsun, fiyat şişiyor, bence parasının ürünü değil de dandik telefonlar bile 10 dan başlayınca normal

Geri