neocan
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
nivida shield next ile kıyaslanıcak bir cihaz değil cihazın kendisinde bir sorun yoksa cihazlar hemen hemen aynı ram 4 olanlar tabi daha akıcı olur andr desen 14 son sürüm kaç paralık cihaz da olursa olsun and14 sorunu varsa herkese var işlemci desen şu kullandıklarımızı zorluycak fark ettiricek bence yoktur benim işlemcim ortalama sorunsuz çünkü hafıza için bişe diyemem bende 5.7 var 8 9 apk televizo filan gayet yetiyor şuan tek dert and 14 guncellemesi indirmeye çalışıyor onun yuzunden hafıza zorlaması yaşıyorum çok dert olursa usb ile çözerim onu kısaca marka dan ziyade yazılımsal cihaz kaynaklı filan olabiliyorbende nividia shield var 100 e yakın apk var cihazda ne donma ne durma hiç bir şey yok.Normal tv yi nasıl hızlı kullanırsın onun gibi kullanıyorsun.cihazların kalite farkı burada ortaya çıkıyor
güzelBenim 1150 ye aldığım next stickte de donma kasma yok
arkadaşlar yeni, başka cihaz aramıyorum, soruna cözüm arıyoruz konu dağılmasın lütfen... yeni yazılım çıktı mı var mı onu merak ettik teşekürler ilginize...Benim 1150 ye aldığım next stickte de donma kasma yok
Pardon, 1172 tl imişEkli dosyayı görüntüle 10360
bu konu hep çözüm arama ile başlar sonra benim cihazım senin cihazını döver ile biterarkadaşlar yeni, başka cihaz aramıyorum, soruna cözüm arıyoruz konu dağılmasın lütfen... yeni yazılım çıktı mı var mı onu merak ettik teşekürler ilginize...
şuan sorunun yok dimi launcher ile mi çözüldü ? yani and 14 de sorun yaşıyanlar dreamstar nova da yazanlar olmuştu ben 14 e o yüzden guncellemek için cihaz ile savaş içindeyim guncellerim muhtemelen ama benım box hafızası çok düşük bir ara bakıcam bişe farketmıycek guncellesem de bence launcher ile çözüldüyse normal de çözülmüş olabilir silip tekrar test edebilirsinemekli adama ( ben, kendim) nexstart 4k pro çok bile
valla ben modem ve box her akşam yatınca kapatıp sabah açıyorum ıkısı de odamda hem o açıdan olmasa bile box fişden çekip sabah yeni bir sayfa olarak açmak box içinde iyiProjectvy launcher ile gayet yeterli soruyor gibi benim.durumdakilere boşta adamlara bazen can sıkıntısından kaşıntı gelir sanki yeni upgrade yapsak daha iyi olacak gibi hissederiz Windows ta yillarca yama ekledik durduk.ya onun gibi bende ki üründe sıcaklardan zaman zaman takılma yapıyor ama ürünün yazilimindan değilde kullandığımız uygulamalardan da sorun.olabilir. bu yüzden kaşıntı işte![]()
şalteri kapatmasan şalterleri atar cihazların zatenBen priz üzerindeki şalteri.kapatiyorum sabah yeniden devam
Benim cihaz en dip model, markasını da hiç sevmem. Yani benim cihazım şöyle iyi demek değil aslında kastım. Varsın üç saniye daha geç açılsın. Oyun için steamdeck, monster vs var zaten, varsın bunda da oynanmasın. Okuyanlar, "hmm, 4 gb ram şart galiba" vs fikirlere kapılmasın. Git 2 ye stick vs al, kalanın üstüne 3-5 ekle, steamdeck al, bence daha mantıklıbu konu hep çözüm arama ile başlar sonra benim cihazım senin cihazını döver ile biter![]()
steamdeck konusunda fikrim yoktu aşırı pahalı değil mi ya sen diyince baktım nedir olayı? valla bence box 1500 lerde filan satılması büyük şans 5 de olsa alınmalık bişe tercihim de tv içinde olmuyan tv gider alabiliyosam samsung lg alrıım 1.500 de verir box altına yerleştirirmBenim cihaz en dip model, markasını da hiç sevmem. Yani benim cihazım şöyle iyi demek değil aslında kastım. Varsın üç saniye daha geç açılsın. Oyun için steamdeck, monster vs var zaten, varsın bunda da oynanmasın. Okuyanlar, "hmm, 4 gb ram şart galiba" vs fikirlere kapılmasın. Git 2 ye stick vs al, kalanın üstüne 3-5 ekle, steamdeck al, bence daha mantıklı
Ben aldığımda 30 civarıydı 1tb lık oled model. El konsolu işte hocam, yatakta uzanırken kullanmak için aldım. Yurt dışından getirenler elektronikçlere bırakıyor, oradan alıyorsun, fiyat şişiyor, bence parasının ürünü değil de dandik telefonlar bile 10 dan başlayınca normalsteamdeck konusunda fikrim yoktu aşırı pahalı değil mi ya sen diyince baktım nedir olayı? valla bence box 1500 lerde filan satılması büyük şans 5 de olsa alınmalık bişe tercihim de tv içinde olmuyan tv gider alabiliyosam samsung lg alrıım 1.500 de verir box altına yerleştirirm
Tıpkı ben..emekli adama ( ben, kendim) nexstart 4k pro çok bile