Next Start Pro 4K Güncelleme ''OTA'' Dosyası

Yuklemisim sanirim cihazi ilk aldigimda next mybox diye yazi cikiyordu suan mediabox diyor acilista

Yükleyen oldu mu ? ya da cihaz içinden güncelleme gelmiş mi ? konuyu hortlatalım.

Youtube güncelleme yapılışı ile ilgili video vardı sadece biraz hızlanmış arayüz degişen bir şey yok
İlgili video ilk mesajda mevcut. Benim de gözlemlediğim şeyleri yine ilk mesaja ekledim. Hız konusu herkesin fark edebileceği düzeyde değil.

yeni yazılımla hdr görüntü sorunu giderilmiş mi tecrübe eden var mı?

Arkadaslar bu nextv 4k pro da iki kez home tusuna basinca arkaplanda acik uygulamalar cikmiyor bunu yazilimcisi eklememis yada ben bulamiyorum bilen varmi arkadaki uygulamalari temizle yada tek tek kapat olayini.

Arkadaslar bu nextv 4k pro da iki kez home tusuna basinca arkaplanda acik uygulamalar cikmiyor bunu yazilimcisi eklememis yada ben bulamiyorum bilen varmi arkadaki uygulamalari temizle yada tek tek kapat olayini.
Cihaz da böyle bir özellik yoktur. Ayrıca sık kullandığınız uygulamaların arkada hazır beklemesi, size zarardan çok, faydası vardır. Siz üst üstte uygulama açsanız dahi, sistem sırasıyla en alttan kapatmaya başlayıp belleği boşaltacaktır. Gerekli görülseydi yazılıma eklenirdi zaten.

Hocam bu güncelleme otomatik olarak gelecek mi? :D Bekleyeyim mi yoksa burdan indirip yüklesem mi?

Geri