Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Youtube güncelleme yapılışı ile ilgili video vardı sadece biraz hızlanmış arayüz degişen bir şey yokYükleyen oldu mu ? ya da cihaz içinden güncelleme gelmiş mi ? konuyu hortlatalım.
İlgili video ilk mesajda mevcut. Benim de gözlemlediğim şeyleri yine ilk mesaja ekledim. Hız konusu herkesin fark edebileceği düzeyde değil.Youtube güncelleme yapılışı ile ilgili video vardı sadece biraz hızlanmış arayüz degişen bir şey yok
Evet yeni farkettim video yu ekledigini o kanalı takip ettigim icin bugun denk gelmiştiİlgili video ilk mesajda mevcut. Benim de gözlemlediğim şeyleri yine ilk mesaja ekledim.
Ne gibi bir sorun vardı ki ?yeni yazılımla hdr görüntü sorunu giderilmiş mi tecrübe eden var mı?
Cihaz da böyle bir özellik yoktur. Ayrıca sık kullandığınız uygulamaların arkada hazır beklemesi, size zarardan çok, faydası vardır. Siz üst üstte uygulama açsanız dahi, sistem sırasıyla en alttan kapatmaya başlayıp belleği boşaltacaktır. Gerekli görülseydi yazılıma eklenirdi zaten.Arkadaslar bu nextv 4k pro da iki kez home tusuna basinca arkaplanda acik uygulamalar cikmiyor bunu yazilimcisi eklememis yada ben bulamiyorum bilen varmi arkadaki uygulamalari temizle yada tek tek kapat olayini.
Üstad bu konuda bilgim yok , ben direkt indirip yükledim.Hocam bu güncelleme otomatik olarak gelecek mi?Bekleyeyim mi yoksa burdan indirip yüklesem mi?