İndirim🔥 Next Start Pro 4K 32 GB Android TV Box 1.674 TL

Bir süredir takip ediyordum, güzel fiyattan girmiş, aldık bakalım. Teşekkürler @isimbulamajim

Gelince detaylı bir video çekerim tabii ki 😊

1742325817172

Bir süredir takip ediyordum, güzel fiyattan girmiş, aldık bakalım. Teşekkürler @isimbulamajim

Gelince detaylı bir video çekerim tabii ki 😊

Ekli dosyayı görüntüle 5771
Hocam bu cihazlara biraz uzun sürsede Antutu ve Geekbench testleri yapılabiliyormuş. Videoya Next Start Pro 4K- Mi Box 2. Nesil - Next Start 4K şeklinde test sonuçlarını eklerseniz güzel olur.

Örnek olarak Next Start Pro 4K'nın test sonucu:
Screenshot 20250308 161034b623c69829a587ce

1800 tl olarak gözüküyor ama kuponu olan varsa daha ucuz olacaktır. Eğer dediğiniz gibi mi boxtan iyiyse alınabilir.

@Sinetech Hocam bu üründe geliştirici seçenekleri kısmında performans modu varmış. Açmazsan eğer işlemci 1.2 GHZ'de çalışıyormuş açınca ise 1.7 GHZ'de yani işlemci tam performansında çalışıyormuş. Bunu açarak testleri yapmanız daha iyi olur.

Ekli dosyayı görüntüle 5850
Cihaz dün geldi, hafta sonu testlerini yaparım diye düşünüyorum :) Bilgilendirme için teşekkürler.

4k ile normalin farkı nedir
önceki 4k start 4k pro sonraki bunun işlemcisi daha iyi mi ile aynı a55 yapay zeka konusunda fıkrım yok ne işimize yarar box da bılmıyorum 32 gb hafıza 16 hafıza arada 200 tl fark hani 32 gb hafıza olup olmaması 16 ya göre bence standar kullanıcı da boş 2 gb ram olduktan sonra ikisi de benim gözümde aynı a35 işlemci ile a55 arasında çok fark ediyor filan derse şu kullandıgımız apk lar konusunda bence pek inandırıcı olmaz özetlersek arada 200 tl var vermişken veririmse alınır mi ile kıyaslayınca da özellıklerı bakımından bunu alrsn hem de fıyat olarak bakınca

önceki 4k start 4k pro sonraki bunun işlemcisi daha iyi mi ile aynı a55 yapay zeka konusunda fıkrım yok ne işimize yarar box da bılmıyorum 32 gb hafıza 16 hafıza arada 200 tl fark hani 32 gb hafıza olup olmaması 16 ya göre bence standar kullanıcı da boş 2 gb ram olduktan sonra ikisi de benim gözümde aynı a35 işlemci ile a55 arasında çok fark ediyor filan derse şu kullandıgımız apk lar konusunda bence pek inandırıcı olmaz özetlersek arada 200 tl var vermişken veririmse alınır mi ile kıyaslayınca da özellıklerı bakımından bunu alrsn hem de fıyat olarak bakınca
Hafıza daha fazla olmalı ve ram iyi olması yeterli olacak mesela kulanırken akıcı olarak kulanmak istiyorum alırsam

Hafıza daha fazla olmalı ve ram iyi olması yeterli olacak mesela kulanırken akıcı olarak kulanmak istiyorum alırsam
ram aynı hafıza takarsın 1 usb ile de genişler 16 zaten yeter hatta 8 oyun oynamıycaksan zaten oyun oynuycaksan oyun derken ps fılan tarzı emülatörler çalışır zaten paran varsa istedigin kadar çıkıp alabilirsin yoksa standar oyun oynamıyan kullanıcıya 8gb 2ram işlemci a35 filan benim bu özelliklerde ve lisanslı netflix4k fılan kullanamsan da bulunsun bide garantili olsun o da tercih meselesi ne alırsan al iş görür

Bende 2/8 lik cihaz var, donma/kasma yaşamadım şimdiye kadar. Zaten Stream amaçlı cihaz, o kadar hafıza bu chazlarda ne işe yarar? Üç beş düzgün uygulama var zaten, diğerleri hep klon, amatör vs

Konuyu görüntüleyenler

Geri