İndirim🔥 Next Start Pro 4K 32 GB Android TV Box 1.674 TL

Mi Box'u bayağı solladı satış olarak. Hepsiburada ve Amazon'da çok satanlarda 1. sırada.

Sırf meraktan gittim aldım bir tane , öyle söylenildiği gibi kasma,donma geç açılma benzeri bir sorun görmedim açıkcası , çalışması gerektiği gibi çalışıyor. artık elimizin altında olduğuna göre sorun yaşayanlara daha rahat cevap verebiliriz. istediğinizi sorabilirsiniz arkadaşlar.

Sırf meraktan gittim aldım bir tane , öyle söylenildiği gibi kasma,donma geç açılma benzeri bir sorun görmedim açıkcası , çalışması gerektiği gibi çalışıyor. artık elimizin altında olduğuna göre sorun yaşayanlara daha rahat cevap verebiliriz. istediğinizi sorabilirsiniz arkadaşlar.
Next start 4k arada resetliyor kendini ama pro da bir sıkıntı gormedim bende pspsp uygulamayı kurup psp oyunları yukledim fifa pes 2014 kasma yapmadı cogu psp oyunda sadece god of war serisi 2 oyunda kasma yapma yaptı arayuz ekranlarında 14 15 oyun rahatlıkla 32gb hafızası sıgıyor

valla ben aldım memnün değilim özellikler hepsi bende kapalı

Beni şaşırtan diğer bir husus ,cihaz ısınmıyor .1 saat boyunca 4K 60fps HDR video açık kaldı maks 45-50 derece,
Cihaz boştayken buz gibi. yakın zaman'da içini açıp kurcalarım .

Konuyu görüntüleyenler

Geri