Next Start 4k cihaz kullaniyorum. Rar uzantılı dosyaları açamiyorum. Diğer bir sorun, Telegram cihazda çalışmıyor. Değişik yerlerden ve farklı tarayıcılarla indirip kurdu. Yükleniyor fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
aşağıdaki linkten indirin.Next Start 4k cihaz kullaniyorum. Rar uzantılı dosyaları açamiyorum. Diğer bir sorun, Telegram cihazda çalışmıyor. Değişik yerlerden ve farklı tarayıcılarla indirip kurdu. Yükleniyor fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ocihazın sıkıstırılmış rar.zip. türü dosyaları açma özelliği yok bunun için harici bir dosya yöneticisi file maneger tarzı bir program yükleyip onunla açman gerekirNext Start 4k cihaz kullaniyorum. Rar uzantılı dosyaları açamiyorum. Diğer bir sorun, Telegram cihazda çalışmıyor. Değişik yerlerden ve farklı tarayıcılarla indirip kurdu. Yükleniyor fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Telagram buradan kurdum, arada kendiliginden kapansa da çalişıyor. teşekkür ediyorumTelegr
aşağıdaki linkten indirin.
Telegram TV v10.0.2 olanı deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Winrar içinde haber vereceğim
Hangisini önerirsiniz? Ben CX file menager kullaniyorum bu konuda ise yaramadi maalesefOcihazın sıkıstırılmış rar.zip. türü dosyaları açma özelliği yok bunun için harici bir dosya yöneticisi file maneger tarzı bir program yükleyip onunla açman gerekir
nereye eklediniz göremedimWinrar'ı da ekledim
Telagram buradan kurdum, arada kendiliginden kapansa da çalişıyor. teşekkür ediyorum
nereye eklediniz göremedim
Teşekkür ediyorum hemen deneyeceğimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Normalde CX dosya yöneticisi rar'lı dosyaları açar