Next Start cihazda sorun- Yardım Talebi

Bacabey

Üye
Konular
2
Next Start 4k cihaz kullaniyorum. Rar uzantılı dosyaları açamiyorum. Diğer bir sorun, Telegram cihazda çalışmıyor. Değişik yerlerden ve farklı tarayıcılarla indirip kurdu. Yükleniyor fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Telegr
Next Start 4k cihaz kullaniyorum. Rar uzantılı dosyaları açamiyorum. Diğer bir sorun, Telegram cihazda çalışmıyor. Değişik yerlerden ve farklı tarayıcılarla indirip kurdu. Yükleniyor fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
aşağıdaki linkten indirin.

Telegram TV v10.0.2 olanı deneyin

Winrar içinde haber vereceğim

Birde verdiğim telegram sizde çalışmaz ise son çareniz aşağıdaki link. Boxda hangi browserı kullanıyorsanız onla açın

Ocihazın sıkıstırılmış rar.zip. türü dosyaları açma özelliği yok bunun için harici bir dosya yöneticisi file maneger tarzı bir program yükleyip onunla açman gerekir

Ocihazın sıkıstırılmış rar.zip. türü dosyaları açma özelliği yok bunun için harici bir dosya yöneticisi file maneger tarzı bir program yükleyip onunla açman gerekir
Hangisini önerirsiniz? Ben CX file menager kullaniyorum bu konuda ise yaramadi maalesef

Telagram buradan kurdum, arada kendiliginden kapansa da çalişıyor. teşekkür ediyorum

Şuan Atv romlu cihazlarda çalışan telegram bu malesef. Sizin cihazda kısıtlamalar fazla büyük ihtimal. telegram web de kullanabilirsiniz

Geri