İndirim🔥 Next Start 4K Android TV Box 1.509 TL

Android Box yada TV alırken L1 lisansına dikkat ederseniz platformlarda 1080p olarak görüntü alabilirsiniz.

Ben lisanssız bir stick kullanıyorum, çok da memnunum. Görüntü olayı bence o kadar fark etmiyor. Oldukça net bir şekilde video izleyebiliyorum. Zaten çoğu platformu farklı yollardan veya programlardan izlediğimiz için L1 benim için çok fark etmiyor. Herşeyin en iyisini istiyoruz ama günümüz şartlarında F/P olarak yaşamayı tercih ediyorum. :giggle:

Ben lisanssız bir stick kullanıyorum, çok da memnunum. Görüntü olayı bence o kadar fark etmiyor. Oldukça net bir şekilde video izleyebiliyorum. Zaten çoğu platformu farklı yollardan veya programlardan izlediğimiz için L1 benim için çok fark etmiyor. Herşeyin en iyisini istiyoruz ama günümüz şartlarında F/P olarak yaşamayı tercih ediyorum. :giggle:
Evet haklısın @Adnan K. zaten platformları illegal izleyen için sorun yok o zaman f/p daha önemli , bende o şekilde kullanıyorum da, çok anlamayanlar için L1 bir noktada önem kazanıyor, tuzu kuru olanlar gibi de düşünebilirsin ;)

Evet haklısın @Adnan K. zaten platformları illegal izleyen için sorun yok o zaman f/p daha önemli , bende o şekilde kullanıyorum da, çok anlamayanlar için L1 bir noktada önem kazanıyor, tuzu kuru olanlar gibi de düşünebilirsin ;)
Pirinç iyidir pirinç :ROFLMAO:

Mecool km2 plusı (2400) iade edip bunu almak mantıklı mı?

Idefix'ten alanlara box değilde stick versiyonu gönderilmiş sanırım. Eğer doğru ise umarım iadenizi kabul ederler. @Sinetech

Idefix'ten alanlara box değilde stick versiyonu gönderilmiş sanırım. Eğer doğru ise umarım iadenizi kabul ederler. @Sinetech
Evet dün geldi bana da stick göndermişler, iade ettim. Bence site için çok büyük bir hata, ciddi bir maliyet de oluşturacaktır. Müşteri hizmetleri de kötüymüş onu görmüş olduk.

çok kötü çooook :mad:

Next cihazını birkaç aydır kullanmaktayım, sadece usb klavye bağlı ve tv arkasında duracağı için tek usb slotu sorun olmadı,
Sıfır donma, sıfır takılma ile devam ediyoruz birlikteliğimize. Kablo tv yi iptal ettirdik cihazı aldıktan sonra. Cloudstream üzerinden sinetech paylaşımlarına paralel likler ile tüm yayınları izleyebiliyoruz…

Nekisflix ve diskey+ orjinal sürümleri kullanıyoruz
Bazen cloudstream içinden açtığım filmler nekisflix ten daha kaliteli oluyor.

( neden nekisfliks varken cloudstream açıyoruz, mesela friends dizisinin türkçe seslendirmeli hali nekisfliks ten kaldırıldı ama cloudda aratınca iki farklı türkçe seslendirmeli halini bulup izleyebiliyorsunuz )

( basit kullanıcı yorumu olarak yazdım)

• Beğen
Tepkiler: Pl1
Farklı yerden bende aldım.ama tivimate 2.1.5 bazen atıyor.2.8.0 sürümü kurulmuyor.diğer tvboxta(lisanssız) çok iyi çalışıyor.bu cihazda 2.8.0 çalıştırabilen varmı.

1. Nesil mi stick kullanıcısıyım. Mi stick ve next star 4k yı karşılaştırsanız 10 üzerinden kaç verirdiniz?

Amazon'un kampanyasından Next Start 4K aldım. Amazon uygulamasından alırsanız ilk üyelikte ilave 100 TL indirim daha yapıyor.
Android box olarak ilk cihazım. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, memnunum.

Geri