Krizantem1903
Üye
- Konular
- 4
lisanslı netflix yoksa bir işe yaramaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bunun L1 lisansı var diye biliyorum.lisanslı netflix yoksa bir işe yaramaz.
Evet haklısın @Adnan K. zaten platformları illegal izleyen için sorun yok o zaman f/p daha önemli , bende o şekilde kullanıyorum da, çok anlamayanlar için L1 bir noktada önem kazanıyor, tuzu kuru olanlar gibi de düşünebilirsinBen lisanssız bir stick kullanıyorum, çok da memnunum. Görüntü olayı bence o kadar fark etmiyor. Oldukça net bir şekilde video izleyebiliyorum. Zaten çoğu platformu farklı yollardan veya programlardan izlediğimiz için L1 benim için çok fark etmiyor. Herşeyin en iyisini istiyoruz ama günümüz şartlarında F/P olarak yaşamayı tercih ediyorum.![]()
Pirinç iyidir pirinçEvet haklısın @Adnan K. zaten platformları illegal izleyen için sorun yok o zaman f/p daha önemli , bende o şekilde kullanıyorum da, çok anlamayanlar için L1 bir noktada önem kazanıyor, tuzu kuru olanlar gibi de düşünebilirsin![]()
Bol pirinç tuzu kurutur mu diyorsunPirinç iyidir pirinç![]()
İdefix'ten bir tane daha aldımFiyatı gine düştü.
Güle güle kullanın.İdefix'ten bir tane daha aldımDursun kenarda. Teşekkürler.
Evet dün geldi bana da stick göndermişler, iade ettim. Bence site için çok büyük bir hata, ciddi bir maliyet de oluşturacaktır. Müşteri hizmetleri de kötüymüş onu görmüş olduk.Idefix'ten alanlara box değilde stick versiyonu gönderilmiş sanırım. Eğer doğru ise umarım iadenizi kabul ederler. @Sinetech