İndirim🔥 Next Start 4K Android TV Box 1.509 TL

Gülegüle kullanın çok iyi fiyat bu enflasyonda bence.

@majeste42 Next yeni çıkmış bir gelişmiş modeli,32 GB çıkmış depolaması işlemci cortex a-55 mibox 2 gende bunu kullanıyor bildiğim bir tık daha iyi ,android 12 ile geliyor.farkları bunlar gibi ilk bakışta bütçeniz buna yetiyorsa bunu seçin ama alırken kullanıcı yorumlarını satılan sitelerde okumanızı öneririm.Ama diğer Nextstart 4k flmdizi vb izliyorsanız fazlasıyla yeterli bence.Özellikleri linkte ;

orjinali bu cihaz

32 gb pro olanı aldım. İnternet bağlantı sorunu yazıyor ve pat diye internet gidiyor. İkinci sorum bazı uygulamalarda klavye işlem görmüyor. Bunları neden yapar? Google Chromecasti 3 yıldır aktif kullanıyorum hiç böyle Bir sorun yaşamamıştım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

32 gb pro olanı aldım. İnternet bağlantı sorunu yazıyor ve pat diye internet gidiyor. İkinci sorum bazı uygulamalarda klavye işlem görmüyor. Bunları neden yapar? Google Chromecasti 3 yıldır aktif kullanıyorum hiç böyle Bir sorun yaşamamıştım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Kablo ile denediniz mi?

Klavye hangi uygulamalarda işlem görmüyor, alternatif klavye uygulaması deneyebilirsiniz, Lean Keyboard mesela.

Kablo ile denemedim henüz. Ama internette birkaç tane daha yorum gördüm internet sorunuyla alakalı

Kablo ile denemedim henüz. Ama internette birkaç tane daha yorum gördüm internet sorunuyla alakalı
Bizim kanalımızda da videolar var, kablosuz internet için ilk denenmesi gerekenler wifi ağın yayın yaptığı kanalı değiştirmek, saat tarih hatalıysa onları manuel girmek, bir dns ya da ip yapılandırması yaptıysanız otomatiğe almak.

Alakasız bir sebepten kaynaklanıyor olabilir. Next stick'i ilk aldığımda sürekli kopma vs oluyordu. Meğer tv ayarlarındaki "hızlı başlat"tan kaynaklanıyormuş. Muhtemelen eski smart tv boot ederken, hızlı başlatta bazı driverları sonradan yüklüyordu, bu arada stick algılanınca, bir kısım özellik kör topal çalışıyordu. Şu an sorun yok

Boştayken Wİ-Fİ taraması yapıyor alet. Netflix falan izlerken yapmıyor.

Benim cihazda birşeyler izlerkende bağlantı sorunu oluyor. Diğer aletlerde dikkatle takip ettim internet sorunu olmuyor. Hatta iss sağlayıcıyla görmüştüm modemi resetledim vs ama internetle alakalı bir sorun değil. Kablo ile deneyeceğim olmazsa iade

1.300tl almıştım 1 yıllık D-Smart GO hediyesi ile kasma donma yok lisanslı fişek gibi çalışıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri